![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Merita sa cititi acest articol:
http://www.crestinortodox.ro/diverse/sfintii-mimi-convertirea-hristos-profesionistilor-rasului-97037.html |
|
|||
|
|||
![]()
Actoria este poate una dintre cele mai ingrate si mizerabile meserii. Oricum am da-o, poarta in ea amprenta prostitutiei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar din perspectiva pe care o propui, am putea spune ca si chirurgia poarta amprenta practicilor de tortura sau, mai stiu eu, preotia, poarta amprenta samanismului. Or, este o mare diferenta. Ca in toate artele si meseriile, sunt multi actori ce dau dovada de o mare sensibilitate nu doar artisitica, dar si religioasa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce crezi ca s-au inbogatit bisericile de dau pe dinafara de 20 de ani..din cauza coruptiei a hotilor si a prostitutiei de toate felurile care vin la biserica si doneaza gras pentru "spalarea pacatelor" Tu crezi ca BOR-ul s-a imbogatit din coceanul vaduvei? :)))ma faci sa rid. De aceea s-a si indepartat Dumnezeu de noi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Parca nu erai de acord cu generalizarile si cu judecata pripita? Cu vorbele grele aruncate in vant, asa de dragul de a te vaita si a te da interesanta? Si cum ai ajuns de la apararea unei profesii (lucru nobil in sine) la atacarea virulenta a alteia? Pana aici ajunge toleranta ta? Trebuie sa recunosc ca esti si originala: pe langa treaba cu plicul, ai trecut si la....sodomie! Iarta-ma ca ti-am atras atentia asupra acestui aspect, mediteaza asupra lui!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa vorbim despre HOTI ! | OmuBun | Generalitati | 33 | 11.11.2017 23:30:35 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Sa vorbim despre iubire | monica73 | Generalitati | 59 | 24.02.2010 12:21:20 |
|