Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2010, 10:14:14
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionut12 Vezi mesajul
Despre telefonul mobil-este folositor?
Eu lucrez in domeniul telecom si pot sa va spun ca am vazut o trasa (un log) in care se detaliaza in amanunt dialogul telefonului mobil cu statia de baza. Pot sa va confirm ca telefonul vorbeste neintrerupt cu antena celulei in care se gaseste, indiferent daca il folosim sau nu. Adica emite incontinuu! Se stie ca undele emise sunt daunatoare pentru creier, asa ca faceti tot posibilul si inchideti mobilul macar noaptea. Nu dormiti cu el langa cap, pe post de ceas sau de desteptator, nu cumparati mini-celulare care se monteaza pe ureche. Daca ati cumparat asa ceva, nu ezitai sa le aruncati (sau macar sa nu le instalati pe ureche in permanenta). Incercati sa folositi aparate care au SARul cat mai mic posibil. Tineti bateria cat mai incarcata si stai in retelele care au acoperire cat mai buna in zona in care locuiti, pentru ca un semnal mai prost inseamna o putere a semnalului mai mare emisa de antena telefonului direct in capul utilizatorului.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ascultarea rugaciunilor zilei RadioTV-Trinitas si pe mobil savudanmihai Rugaciuni 6 02.06.2010 13:40:13
Omul cu telefon mobil. Oare nu suntem pacaliti ?! windorin Teologie si Stiinta 46 27.05.2010 00:21:18
Sfantul Efrem Sirul - Cuvant de pocainta folositor, acum, la inceputul Postului andrei_im Generalitati 11 11.02.2010 21:45:04
Hai ca ma suna cineva pe celalalt mobil Ioan_Ciobota Generalitati 6 12.10.2008 20:48:18