![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Nu eu sunt detinatoarea adevarului ci Sfintii Parinti ai Ortodoxiei, eu doar am redat un citat dintr-o lucrare extraordinara care sintetizeaza invataturile lor. In ce priveste miliardele de oameni nu-i consider prosti! Si nu doar eu, ci toti ortodocsi adevarati. Pentru fiecare dintre ei s-a rastignit HRISTOS Dumnezeul nostru, ca atare, prin extindere... nici nu-mi pot duce gandul mai departe! Esti ortodox pentru numele lui Dumnezeu intelegi ce vreau sa zic!!! Citat:
Din generatie in generatie? Pai daca ai sti ce departe au fost parinti si stramosii mei si inclusiv eu pana la un moment dat te-ai cutremura! Deci afirmatia ta pica. In schimb daca te referi la cele duhovnicesti...este adevarat ca trebuie sa fi ortodox traitor ca sa afirmi ca ele din contra nu sunt fara substanta! Ei si ca sa fi asta doar tu o poti face si nimeni altcineva in locul tau!!! Citat:
Cu o moarte toti suntem datori si ortodocsii romani si japonezii, dar daca noi ortodocsii dorim din toata inima - iertare din nou pentru mandria mea - ca toti sa stea de-a dreapta lui Iisus Hristos, fiul lui Dumnezeu dupa judecata tuturora -ce iti casuneaza tie? Citat:
Daca exista sinoade care au hotarat anumite lucruri atunci asa este si trebuie sa sti ca a tine de cuvantul ei se numeste a fi sub ascultare. Da avem, dar nimeni nu contesta ca trebuie sa muncesti si sa te zbati pentru aproapele tau. Toata stima pentru cei care o fac - sunt talantii lor si pentru buna lor chivernisire toata lauda. Citat:
Singur Iisus Hristos este CALEA, ADEVARUL SI VIATA! Este adevarul pe care daca il urmezi ai viata! Ca atare daca respecti asta intru totul, ferice de tine! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Masoneria in BOR? Rotary Club alta fata a masoneriei-repostat | antiecumenism | Generalitati | 249 | 29.11.2013 21:36:34 |
Noul site al parohiei ortodoxe românești din Albacete | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 28.11.2012 19:45:21 |
Vreascurile limbii romane | Florin-Ionut | Postul | 38 | 01.04.2011 22:37:45 |
21 de ani de la inceputul Revolutiei Romane la Timisoara | cristiboss56 | Generalitati | 21 | 23.12.2010 16:58:20 |
Reformarea Bisericii Ortodoxe Romane | Atena | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 22.11.2008 19:14:48 |
|