Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Hristos a poruncit sa Iubim si sa ajutam, nu a spus, ca DOAR CA ortodox poti ajunge la El prin iubire, nici macar nu a mentionat cuvintul crestin! A spus ORICINE FACE VOIA MEA, iar masonii din cite am vazut O FAC CU VIRF SI INDESAT!
Oare cum poti sa te pierzi cind implinesti aceasta porunca si iti ajuti aproapele?
Singura "posibilitate" de a reprosa ceva este daca la urmatoare editie a bibliei strecuram si cuvintul ortodox pe linga porunca lui Hristos.
|
Oare masonii fac voia lui DUMNEZEU!?!PT.asta trebuie sa frecventeze biserica ortodoxa sa se spovedeasca sa se impartaseasca,adica sa se bucure si sa se foloseasca de tainele bisericii ..iar cine face binefaceri ,mason sau nu le poate face spre lauda ,din mindrie ,de dragul slavei desarte ,adica de la oameni,..noi nu stim ce este in sufletul lor ca sa judecam sau sa laudam ,doar Dumnezeu stie si el va judeca si rasplati .Orice milostenie poate fi facuta si din simpla bunatate pe care Dumnezeu a sadit-o in sufletul fiecarui om ..numai ca acest fel de milostenii nu sint de folos pt sufletul care le face,adica nu sint mintuitoare decit DACA SE FC IN NUMELE LUI HRISTOS!Ei..fac aceste milostenii masonii in numele lui HRISTOS!??..ESTE F.F.INTERESANT DE AFLAT...CA SA NU CUMVA SA DUCEM LAUDE CUI NU E CAZUL!..cerceteaza si vei afla dc .vrei cu adevarat, Dumnezeu iti va descoperi Adevarul in leg.cu aceste aspecte importante ale milosteniei ,caci nu orice fel de milostenie este MINTUITOARE PT UN SUFLET ,CACI orice lucru care nu este bine facut ..adica nu este in numele lui IISUS HRISTOS ,nu este de folos pt.acel suflet care o face.!Crestinii dorim sa ne mintuim sufletele si de aceea preferam sa facem milosteniile in ascuns ,acestea fiind mai bine primite caci ele nu ne expun la slava desarta,pe care am putea sa o primim de la oameni.