![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXVI)
“Hristos”-Pucios are și El o cruce de jertfă, așa cum a avut și Domnul Iisus Hristos Cel întrupat în istorie, pe care El și-o denumește “crucea venirii Mele”. Crucea venirii Lui este însă prea grea, și nu are cu cine s-o împartă, decât cu “cireneenii” pucioși Mihaela și Nicușor. Acești plăsmuitori și măsluitori de “cuvinte cerești” sunt plăsmuirea și zidirea Lui, ei sunt casa Lui pe care El le-o dăruiește oamenilor, ei sunt temelia cea nouă pe care El zidește cerul cel nou și pământul cel nou și omul cel nou, om zidit după chipul și asemănarea Lui și a lor, a liderilor pucioși, căci ei sunt progenitura iubirii Lui de la sfârșit și ei sunt prototipul omului cel nou: “ Vă prind și vă cuprind în duhul mângâierilor Mele și vă dau să purtați crucea venirii Mele și mai mult, că n-am cu cine s-o mai împart. […] Iar voi sunteți zidirea Mea, și v-am așezat înaintea oamenilor casă nouă, temelie nouă, iar Eu, Domnul, pe această temelie nouă zidesc din nou cerul și pământul, cerul cel nou și pământul cel nou și omul cel nou, după chipul și asemănarea Mea, și după voi, căci voi sunteți zidirea Mea cea nouă, și sunteți fructul iubirii Mele de la sfârșit, iubirea Mea cea de la venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 18-06-2000) “Hristos”- Pucios Își cheamă progeniturile (pe “fiii de la iesle”, adică pe Mihaela și pe Nicușor) ca să-I cuprindă venirea Lui cea necuprinsă și să se lase cuprinși de ea, căci ei sunt iubirea și taina cea de nepătruns a venirii Lui cea nevăzută și de nepătruns, de neînțeles și de necuprins: “O, fiilor de la ieslea Mea de azi, cuprindeți-Mi mereu venirea și lăsați-vă mereu cuprinși în ea, căci voi sunteți iubirea Mea cea de la venirea Mea, și sunteți taina cea de nepătruns a venirii Mele după două mii de ani.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 18-06-2000) Stăpânul de la Pucioasa își odihnește apoi Duhul în grădinița slugilor Lui alintate cu apelativul de “fii”, și de aici ia și împarte învățătură nouă, pucioșească, peste toți oamenii chemați să vină și ia venirea Lui și s-o aibă în calea lor: “Pace ție, grădinița Mea! Și dacă ești a Mea, Eu sunt Stăpânul tău. Amin. Și dacă ești a Mea, Duhul Meu Se odihnește în tine și cuvintează peste tine, și apoi Eu te împart, iau din tine și împart, ca să aibă omul venirea Mea în calea sa.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-07-2000) Liderii pucioși sunt binecuvântați și mobilizați la propovăduirea “Cuvântului Pucios” fără preget, din zori până în zori, căci timp nu mai este (aserțiunea aceasta se referea doar la anul 2000; atunci nu mai era timp, dar între timp s-a mai găsit ceva timp, din rezervele strategice ale cerului, și iată că au mai trecut mai bine de zece anișori de atunci – dar, din păcate, fără nici un progres vizibil în înnoirea cerului și a pământului și a omului). Nimic nu va trebui să-i mai preocupe pe ei decât “venirea Domnului Pucios” care vine și iar vine și va veni ca să le facă noi pe toate care vor fi: “Binecuvântați să fiți din zori și până-n zori pentru lucrul cel întreg peste om, peste cel ce se lasă lut moale, care să prindă duh de înviere, și de veșnicie apoi. Din zori până-n zori v-aș vrea la lucru, că timp nu mai este, și este numai de lucru pentru voi. […] Nimic să nu fie în voi, nimic decât Eu cu venirea Mea pentru facerea omului și a cerului și a pământului și a celor ce vor fi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-07-2000) Last edited by mariamargareta; 24.11.2010 at 12:03:09. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Mesaj,propunere | TEOLOGUL | Generalitati | 45 | 08.01.2011 12:16:34 |
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa | mihailt | Secte si culte | 2319 | 30.07.2010 23:36:37 |
un mesaj frumos | The_Fallen | Generalitati | 1 | 14.07.2010 22:22:29 |
|