![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stimate domn, Geony ...
Va spun cu toata stima ca habar nu aveti ce spuneti ... Nu stiti care este doctrina bisericii mele, nu-l cunoasteti pe pastor ... iar citatele pe care le dati nu ma impresioneaza de loc ... A-ti spus ca doriti niste raspunsuri, eu am incercat sa va raspund la ele, dar de fapt nu a-ti dorit sa cunoasteti ceea ce cred, eu ci doar sa mai gasiti un motiv de a mai improsca cu noroi ... Este foarte vizibila preocuparea bisericii pe care o reprezentati de a invrajbii oamenii intre ei ... Si nu s-ar intampla asta, daca prea-sfintele fete bisericesti nu s-ar simti amenintate de prapaditii astia de sectari. Ar sta cuminti in bancilor lor, rugandu-se pentru sufletele noastre ratacite si v-ar invata si pe dumneavoastra, mirenii, sa faceti la fel ... Dar, asta este o alta poveste ... Eu ma uit doar la rodele fiecarui om, oricare ar fi el si orice soi de cult ar frecventa ... Restul sunt povesti. Iar roadele gurii pot spune foarte multe despre sufletul celui vorbeste. Iar un suflet care nu este vindecat si zidit , este un suflet in care nu locuieste Domnul. Eu nu am fost invatata ca "toate caile sunt mantuitoare ... in afara de BO si BC" asa cum spuneti dvs. Ci ca exista doar o cale si aceea este Hristosul. Vreau sa va intreb ceva: dumneavoastra sunteti trupul dumneavoastra? Daca ar fi sa va pierdeti un membru, sau un deget sau doar sa va cada parul ... nu a-ti mai fi dumneavoastra? Stiti, eu nu sunt trupul meu. Trupul meu este doar o masinarie de imprumut, pe care o folosesc atat cat sunt pe terra. Eu sunt spirit, sunt duh si sunt vesnica ... La fel si cu Domnul ... Domnul nu este biserica. Este dincolo de biserica (oricare ar fi ea) ... Eu pe El il caut ... Si pe El il vreau ... Nu vreau o anumita biserica, iar daca biserica pe care o frecventez ar incepe sa spuna ca ea este calea ... as pleca din ea din prima clipa ... Si eu cred intr-un "Un Domn , o credinta, un botez..." Domnul meu este unul singur si acela este Isus Am o singura credinta : credinta in moartea si invierea Lui Si un singur botez: in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh ... Pacea Domnului in inima dumneavoastra! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? | Florin-Ionut | Secte si culte | 90 | 14.02.2012 13:25:48 |
despre intalniri cu protestantii | Mirela0110 | Generalitati | 39 | 09.02.2011 07:36:40 |
Patriarhul Daniel si protestantii | olivian | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 268 | 09.04.2008 11:49:20 |
Pocaitii | silverstar | Generalitati | 6 | 23.09.2006 15:31:28 |
|