![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca Dumnezeu face sa rasara o floare si cineva o rupe, putem sa-L acuzam pe Dumnezeu ca i-a dat voie sa o rupa si ca, prin pronia Sa a facut acest lucru sa fie posibil? Nu, pentru ca Dumnezeu a respectat libertatea omului sa rupa floarea.
Daca un om mananca 40 de ani dulciuri fara masura, cine Il va acuza pe Dumnezeu ca acel om a facut diabet, ca i-au cazut dintii dupa mari dureri si ca a murit prematur de cancer la ficat? Deci cine e de fapt autorul durerii si al suferintei omului? Insusi omul, care si-a inteles prost libertatea, care si-a lasat ratiunea corupta de cel rau, care s-a stricat pe sine intr-un mod natural, firesc, asemenea celui care a murit din cauza zaharului rafinat pe care nu l-a obligat nimeni sa-l manance in cantitati industriale. "Pedeapsa" pe care ni se pare ca o vedem este consecinta simpla a raului pe care noi insine l-am acceptat, pentru ca pur si simplu asa functionam!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Inima omului poate fi altar sau iad | Marius22 | Spiritualitatea ortodoxa | 8 | 23.04.2012 14:21:30 |
Dumnezeu nu vrea suferinta omului | caty_deea | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 07.02.2011 23:14:52 |
Poate fi Dumnezeu autorul direct al urii fata de om? | mariamargareta | Secte si culte | 29 | 10.01.2011 01:42:41 |
Alegerea lui Dumnezeu sau a omului? | Arcanum | Botezul | 3 | 28.10.2007 20:22:41 |
ACUM IN DIRECT LA TV - RELATIA OM DUMNEZEU | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.01.2007 23:51:39 |
|