Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Moaste

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.12.2010, 15:49:51
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
se feresc in general ca dracu de tamaie sa povesteasca amanunte concrete legate de ei, de modul in care au reactionat, la intamplari diverse ale vietii lor, visavi de credinta si religie,si din care am invata cu totii ceva !
Da-mi voie sa te contrazic! Am citit nu una ci mai multe intamplari din viata lor si legate chiar de lucruri importante. Acuma este drept ca nu stiu ce thread-uri urmareste fratia ta, dar e bine sa vorbim in cunostiinta de cauza, nu?

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
ori oamenii astia is seci sufleteste, si fara experiente,decat foarte banale, ori nu vor sa se dezvaluie preferand generalitati seci !
Pai, dragul meu, ai auzit cumva de cuvantul smerenie?
Asa pe scurt: nu trebuie sa te bati cu pumnul in piept cu experientele tale. Ele fiind postate doar cand au legatura cu subiectul topicului si in cazul in care din ea rezulta o concluzie edificatoare si de buna invatatura pentru toti!
Generalitatile care spui tu ca sunt seci le cam intelege lumea care este traitoare. Si mai concret, reciteste postarea Pr.Gheorghe!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce sens are Invierea? Claudiuzara Intrebari utilizatori 12 21.04.2012 17:21:44
Fără dragoste, viața nu are sens! - Un text minunat laurastifter Generalitati 7 27.07.2011 22:09:55