![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Subscriu si eu...:-) |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ai dreptate e de ras. dar cand scrii de pe telefon mai apar si greseli
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
La mine e invers ! Sunt expert pe telefon în a tasta mesaje , căci internetul pe telefon l-am început în explorare . Ești oricum cel mai simpatic și de treabă "ateu"de pe acest forum !
|
||||
|
||||
![]()
multumesc :) ma straduiesc cat pot :D cu tastatura ma descurc bine, dar cu telefonul mai apar si gresesli, mai ales cand ma grabesc.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, așa este ! Revenind la supărarea ta, da este justificată , și nu mă miră, căci apar divergențe mari în majoritatea ortodoxă , dar ce să mai vorbim de grupul minoritar care vrând să-și impună punctul de vedere , nu face altceva decât să încingă și mai mult spiritele . Nu trebuie să renunți , chiar nu trebuie , pentru că ești cu bun simț , lucru mai rar pe aici , ești inteligent și cel mai important nu ești arogant, ironic, răuvoitor , și asta contează cel mai mult . Viața e pestriță , așa-i și acest forum și nu numai . Avem nevoie de opoziție! Ea ne ține în trezie , ne obligă la gândire, la lectură și nu numai . Avem nevoie de întrebări , dar nu de bășcălie precum fac alți colegi atei. Te rog să rămâi ( scuze de greșeli, am scris tot după telefon ) . La Mulți ani !
|
|||
|
|||
![]()
Nu e de ras si stii ca Andrei nu e rautacios..e un bun observator:-)..oricum,gandul tau a contat:-)
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu ce a inceput topicul si unde s-a ajuns:)).
|
|
|||
|
|||
![]()
A inceput printr-un mesaj prin care Dumitru73 ne spune ca vrea sa paraseasca forumul si s-a ajuns aici : fiecare dintre noi ii spune in felul propriu, sa nu plece! Sau doreai un alt "final"??
Eu am simtul umorului,crede-ma...dar chiar nu vad ce e de ras!!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce sens are Invierea? | Claudiuzara | Intrebari utilizatori | 12 | 21.04.2012 17:21:44 |
Fără dragoste, viața nu are sens! - Un text minunat | laurastifter | Generalitati | 7 | 27.07.2011 22:09:55 |
|