Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2011, 23:32:17
vultur77's Avatar
vultur77 vultur77 is offline
Member

Data înregistrării: 22.11.2010
Locație: Maramures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru vultur77
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Explica-mi te rog, daca cred in Dumnezeu cu toata fiinta mea si vreau sa ma las de fumat, cum ma pot lasa??? Imi e suficienta increderea in Dumnezeu??? E suficient sa am incredere ca EL ma va ajuta, daca eu imi cumpar tigari in continuare???Sau trebuie sa contribui prin efort propriu la realizarea acestui lucru???
Deci poti sa tot crezi in Dumnezeu, daca nu faci eforturi si stai sa-ti pice din cer tot felu`...poti sta mult si bine...Dumnezeu rasplateste dupa efortul depus de fiecare ....
Faci o confuzie intre VOINTA si increderea de sine! Daca vrei sa te lasi de fumat te rogi la Dumnezeu sa iti dea puterea sa reusesti,deci te raportezi la EL prima DATA si bineinteles ca trebuie sa contribui si tu cu vointa(e de la sine inteles),pe CAND daca ai incredere in tine nu te mai rogi la EL sa iti dea putera ci te increzi in tine ca vei reusi de una singura,deci te raportezi la tine INSUTI si il lasi pe EL la o parte. VOINTA si INCREDEREA DE SINE sunt doua lucruri diferite!!! La prima mea spovedanie,cand mi-am luat ramas bun de la Duhovnic,ultimele lui cuvinte au fost:SA NU AI INCREDERE IN TINE!!! Oare de ce?
Caci trei sunt care marturisesc in cer:Tatal,Cuvantul si Sfantul Duh,si Acestia trei UNA sunt.http://www.youtube.com/watch?v=eAQhw...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=7ERVv...eature=related
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pacatele straine Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 20 10.01.2013 12:04:33
PACATELE SUBTILE ALE SEC XXI cozia Generalitati 43 20.10.2009 20:08:14
Pacatele de la volan luchian Generalitati 26 01.10.2009 22:41:19
PACATELE ancah Pocainta 24 24.09.2008 14:04:20
Pacatele nespovedite cod_gabriel Impartasania (Taina Euharistiei) 11 03.10.2007 21:48:33