Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Bibliile eretice, sectante și Cornilescu trebuiesc arse.
Da 34 50,00%
Nu 29 42,65%
Nu știu 5 7,35%
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.01.2011, 17:42:29
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Templier Knight Vezi mesajul
Sunt stupefiat, 14 carti inlaturate ?Doamne asta e deja prea mult, cum deci , penticostali , adventistii si restu nu au acele carti care le ai mentionat mai sus?cu acordul cui le au inlaturat?Cate diferente !! m a enervat faza cu ''inchinatul la icoane''au mers prea departe deci se vede clar ca ataca BO
Daca iti intrebi duhovnicul vei afla ca acele carti "inlaturate" nu sunt considerate canonice nici de BO, ci doar "bune de citit". Protestantii au ales sa formeze Biblia numai din cartile considerate canonice si votate ca atare de Sfantul Sinod, si sa nu mai adauge altele in plus. Cam atat despre marea stupefactie.

Vedeti dvs, multe lucruri au o explicatie. Daca la primul strigat de "Huo, sectantii! Ardeti-i!" strigam si noi la fel, e posibil sa vina o zi cand vom regreta ca nu am gandit inainte si am actionat sub impulsul sentimentelor induse de niscai "revolutionari" cu putere de convingere. De aceea e bine sa numaram intai pana la zece si sa ne informam inainte de a lua decizii atat de drastice.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Carti eretice Stefan500 Generalitati 16 03.12.2019 21:36:26
Icoanele eretice glykys Pictura si Sculptura Bisericeasca 3 24.07.2013 22:25:47
Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? nicoleta34 Rugaciuni 14 08.09.2011 20:01:20
care-i diferenta intre bibliile crestine? gheorghie Despre Sfanta Scriptura 5 29.11.2010 08:34:35