![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Bibliile eretice, sectante și Cornilescu trebuiesc arse. | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 50,00% |
Nu |
29 | 42,65% |
Nu știu |
5 | 7,35% |
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca se refera la ortodocsii care au acasa vreo astfel de Biblie sa o indeparteze, ca pe ceilalti nu-i poate abliga nimeni sa le pastreze.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar si asa nu stiu daca este bine. Daca tu ai primi un tablou religios eretic (nu ma refer la vulgaritati), care sa-L prezinte pe Iisus, l-ai arde? |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ca sunt nestiutor daca fac bine sau rau, l-as duce preotului. Acelasi lucru l-as face si cu biblia atunci cand are prea multe "probleme". Dar atunci cand si preotul confirma banuiala mea, atunci da le-as arde. Un tablou cu o scena biblica este considerat eretic atunci cand se indeparteaza de la adevar sau cand inlocuieste simbolistica scenei respective. In acest caz nu mai are nici un fel de valoare religioasa.
|
|||
|
|||
![]()
Foarte inteligent sondaj, colaps, nu am ce zice. Tu ii intrebi pe oameni ce sa faci? Iti vor raspunde in functie de sentimentele lor personale, asa cum si tu ai votat condus de ceea ce te mana. E mai bine sa-l intrebi pe Dumnezeu; asta daca vrei un raspuns corect dupa care sa te ghidezi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Ar fi usor sa il intrebi pe Dumnezeu. Dar daca intrebarea nu ar ajunge acolo? Neoprotestantii au acelasi dogme? E adevarat ca la un moment dat ca la o comanda data de sus aceste biserici au inceput sa aiba semnul crucifixului care pana atunci il considerau element al rusini dar aceasta comanda a venit cu adevarat de sus dar de la o persoana sau conducere lumeasca! Trebuie sa fi orb sa nu vezi acest lucru! Atunci cand ii ceri lui Dumnezeu sa te lumineze dar tu nu faci parte din biserica si te mana curiozitatea sa afli lucruri noi de la noi veniti atunci cand nu esti bine pregatita sa intrebi deoarece nu ai smerenie etc etc intrebarea ajunge cred in alta parte. Pai crezi ca penticostalii aceia care se tavalesc pe jos nu il intreaba pe Dumnezeu? Il intreaba dar Dumnezeu nu poate actiona(asa zic eu) asupra unor oameni pacatosi!...Aici cititi cartea :Religia Viitorului de Serafim Rose! Pe scurt nu poti sa ceri ajutor de la un om (sau de la Dumnezeu) cand tu esti beat si nu vrei sa te schimbi!
Intr-o zi o adventista a plecat in strainatate( pe vremea lui Ceausescu deoarece erau prigoniti...) si mi-a dat imaginea lui Iisus (ea cei drept a fost ortodoxa). Aceea imagine am vazut-o aici la un catolic dar drept sa spun imi pare un Iisus care te hipnotizeaza! Daca stiti un fel de David Gahan solistul de la Depeche Mode cand inca consuma droguri! Sper sa nu avem aceasta icoana si noi si Dumnezeu sa imi ierte impresia mea daca ea nu este adevarata! Last edited by bairstow; 21.01.2011 at 11:04:25. |
|
|||
|
|||
![]()
nu e cazul sa intrebam pe Dumnezeu chiar orice ! avem minte si instruire crestina, putem gandi ce este bine si corect si singuri.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e chiar asa Medusa ! De aceea s-a faramitat biserica ca unii sau considerat mai destepti! Orice facem trebuie sa cerem Domnului dar eu am observat ceva. Protestantii fiind convinsi ca nu ei fac faptele lor ci Domnul care lucreaza in ei , in acel moment la ei nu mai poate sa existe smerenie si nu numai! Orice fapta care o fac ei o considera de la Domnul venita iar ei nu sunt devina cu nimic si nu au voie de nimic. Se cred imbracati dar sunt goi!
|
|
||||
|
||||
![]()
Am citit din "n" surse ca orice carte, chiar Biblie, daca nu are binecuvantare, ca de exemplu "carte tiparita cu binecuvantarea Prea Sfintitului Parinte Galaction, Episcopul Alexandriei si Teleormanului" sa o arunci sau sa o dai pe foc ca nu e pacat.
Acum fac si eu ca Dumitru, daca primesc o statuie, ca nu e icoana, care o infatiseaza pe Fecioara Maria (sunt din alea cu fosfor), ce sa fac cu ea?
|
|||
|
|||
![]()
Si Biblia ortodoxa a suferit modificari in decursul timpului. Oare sa-i dam foc?
|
|
|||
|
|||
![]()
Aici intervine constinta fiecaruia. Am citit ce spun Sfintii parinti. Daca tu crezi ca o fapta poate insemna un pacat , chiar daca nu esti sigura ca aceea fapta este un pacat, nu mai fa aceea fapta! Cei drept aici e mai greu raspunsul deoarece trebuie sa distrugi statuia! Cred ca e mai bine sa ai curaj sa refuzi acel cadou! Iar daca e impachetat du-l la preot sau la duhovnic! Cred ca nu gresesc :) Scotsman dar ce scri tu nu aduce nici un fel de argument pro sau contra!
Last edited by bairstow; 21.01.2011 at 11:23:21. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Carti eretice | Stefan500 | Generalitati | 16 | 03.12.2019 21:36:26 |
Icoanele eretice | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 24.07.2013 22:25:47 |
Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? | nicoleta34 | Rugaciuni | 14 | 08.09.2011 20:01:20 |
care-i diferenta intre bibliile crestine? | gheorghie | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 29.11.2010 08:34:35 |
|