Citat:
În prealabil postat de iulyaan
ma uit la hunedoara,orasul meu natal(din care atrebuit sa plec in timisoara).a ajuns o ruina.a fost o putere industrila si economica inainte de 89 si acum este o ruina unde cainii sunt stapanii.si pe langa hunedoara mai este inca 70% din acesta tara in aceiasi situatie(calan,resita,botosani,vaslui,valea jiului).nu mai vorbesc de starea morala a natiunii,care sa deteriorat incredibil de mult in ULTIMII 20 de ani.da,erau acei oameni cu scoala profesionala terminata,poate doar cu VIII clase,dar isi vedeau de treaba si munceau......si eu am facut profesionala,dar asta nu insemna ca esti prost....acum un student cu facultatea terminata este mai incult si prost crescut decat un tanar cu profesionala.se facea carte.se facea scoala.nu se glumea.
|
Exact! Cine poate contesta ce ai scris mai sus??
@crestinOrtodoxa:
Fara suparare,nu prea ai inteles mare lucru din ce am scris si refuzi sa-mi raspunzi la obiect la tot ceea ce am intrebat si/sau afirmat! Am inteles ca tu esti ok,muncesti online stand pe scaun,bravo tie. Am facut si eu asta,macar mi-am castigat bani sa-mi inscriu masina...
De ce de tigani te feresti sa zici mai mult? Ma faci sa zambesc...

Ma rog. Si ca eu am BMW luat la mana a doua ca nu am vrut Logan,care e povestea? Nu consuma mult,stai linistita,asta e mit. Plus de asta sunt masini in adevaratul sens al cuvantului. De alimente iar nu raspunzi... zici ca traiesti mai sanatos ca generatiile anterioare? O sa traiesti mai multi ani ca bunicii tai? Da-mi voie sa ma indoiesc! Si egalitatea intre oameni... chiar Iisus a vorbit despre asta,si nu numai sa fim egali,ci chiar sa ne facem mai mici. In fine,sunt multe de discutat... N-ai decat sa ridici in slavi democratia si situatia actuala a tarii.