![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Stau si ma crucesc.. chiar se poate sa existe crestini care sa vada in Ceausescu o figura pozitiva?? Este incredibil. Cei care zic astfel de lucruri, ori nu au trait acea epoca si sunt precum tinereii care il adora pe Hitler asa, ca sa contrazica adultii, ori au trait in acele vremuri si le este dor de avantajele pe care l aveau, din cauza ca colaborau cu sistemul. Eu am trait, ca adolescenta, in acele vremuri si stiu ca era irespirabil. Minciuna era stapana. Domnea o duplicitate incredibila. Era o lume a neadavarului. Or, spuneti, cine este domn al minciunii?
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... | eodor nastasa | Generalitati | 15 | 12.09.2014 12:35:56 |
| Nicolae Ceausescu si Muntele Athos | Marius22 | Generalitati | 16 | 22.02.2014 17:03:38 |
| L-au deshumat pe Ceausescu | sergiu | Generalitati | 37 | 27.07.2010 21:01:13 |
| 15 IANUARIE.Se naste o stea | iulyaan | Generalitati | 50 | 15.01.2009 10:08:54 |
|
|