Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2011, 11:02:30
maria25 maria25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit Multumesc

Buna ziua tuturor,

V-am pus pe pomelnic ieri pentru 40 de zile. E tot ce am putut sa fac pentru voi ca sa imi arat recunostinta fata de voi. Doamne ajuta! Am fost la biserica si l-am impartasit pe cel mic. A mancat cred ca un pumn de anafura. :))

Luasem o mica pauza zilele acestea... M-am simtit sleita de puteri... si le-am intors din nou pe toate partile... In continuare tin post si citesc Acoperamantul Maicii Domnului si Bucuria celor necajiti. Rugaciunile de seara mi se par uneori extrem de obositoare, mai ales cand trebuie sa fac cate o metanie. Vise tulburi au aparut si nu-mi dau pace. Sa imi fie cu iertare, sper sa nu zic vreo aberatie sau sa para, dar ma gandesc la acest post, la spovedanie, chiar si sperand la impartasania de Pasti, ca la un medicament ce imi va face bine... si incep sa cred...

M-am tot gandit daca sa mentionez sau nu acest aspect, dar pana la urma sinceritatea mi se pare in continuare demna de luat in considerare. Cu ajutorul a 5 persoane de pe forum am reusit sa achit o chirie restanta si sa-i cumpar celui mic de mancare. Nu am cerut bani sau alte lucruri aici si nici nu am indraznit sa cer. V-am cerut o alinare, un sfat. Si voi m-ati ajutat asa cum nici macar nu mi-am putut imagina... Sa va dea Dumnezeu inmiit inapoi! Cu toate ca eram extrem de hotarata sa imi iau viata, cred ca doar Dumnezeu mi-a indreptat pasii aici... si ii multumesc din suflet.

Stiu ca am foarte mult de tras, pana ajung la zi, presata de termene si pana reusesc sa ies din aceasta mocirla chinuitoare si incerc din rasputeri sa ma ingrijorez mai putin si sa imi pun nadejdea in El si in Maicuta, dar ce pot sa spun, ca sa nu ma vaiet, este ca nu e deloc usor. Chinul financiar si presiunile le simt zi de zi. Am de acoperit 2 luni ca sa pot iesi la suprafata... incerc sa nu o iau razna si sa tin calea cea buna. Incerc. Inca mi-e teama. Cu toata sinceritatea, este cumplit, numai cand ma gandesc la datorii si la bani, deja imi creste pulsul si ma cuprinde deznadejdea... offf

Voi verifica astazi jobul pentru care a intermediat Yasmina si revin cu detalii. In orice caz, ma gandeam si la varianta de a fi bona si femeie de servici. Astazi le pun cap la cap si va informez.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nu mai stiu... Marcus Nunta 23 19.11.2016 21:27:42
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? sophia Biserica Ortodoxa Romana 40 28.12.2012 19:53:52
nu stiu ce sa fac , ajutati-ma allex_adriana Nunta 17 14.03.2011 21:08:08
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa razvan90 Generalitati 4 08.12.2010 23:54:23
Nu stiu ce sa fac.... Valy76 Pocainta 14 26.07.2010 20:48:15