Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2011, 19:16:32
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iulyaan Vezi mesajul
citez din arsenie boca:1)"acest regim feroce va trece,dar nu va bucurati pt ca urmeaza un altul cu MULT mai demonic decat cel precedent"
2)"parinte,ce va fi in europa?-soro,povara comunismului se va duce cat de curand,dar vai de ei!o vor inlocui cu decaderea si curvia iar lumea parca va innebuni si orice vei spune BUN,pt ei va fi NEBUN!stai in trezvie si pregateste-ti armele duhului trimis de la dumnezeu pt ca vor veni vremi conduse de demoni".
cred ca ajunge si afost destul de edificator.....nu cred ca mai trebuie comentat....
De altfel, pe masura ce ne apropiem de sfarsitul lumii, este normal ca nivelul spiritual si moral al lumii sa scada, in orice sistem ne-am afla.
Mai sunt si intoarceri, si salturi, ce e drept.
Mai degraba la aceasta scadere se refera acest text, dupa parerea mea. Nu poate de loc fi interpretat ca un indemn de a prefera comunismul.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... eodor nastasa Generalitati 15 12.09.2014 11:35:56
Nicolae Ceausescu si Muntele Athos Marius22 Generalitati 16 22.02.2014 16:03:38
L-au deshumat pe Ceausescu sergiu Generalitati 37 27.07.2010 20:01:13
15 IANUARIE.Se naste o stea iulyaan Generalitati 50 15.01.2009 09:08:54