Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.02.2011, 10:40:55
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
În Însuși Numele Lui. Creștin vine de la Cristos.
Dar asta nu inseamna ca si Hristos era crestin...

Citat:
Pentru om bineînțeles! Așa spune și Hristos că pentru om. Marcu 2,27.
Voi cinstiti sambata, ziua de odihna poruncita evreilor (Iesire 31, 13-17) , pe motivul ca a fost poruncita de D-zeu (nu stiu unde !). Dar cum se face ca Hristos nu a cinstit-o (se vede ca era condamnat de catre fariseii si carturarii vremii- Marcu 2, 24), pt ca in ea a facut minuni si lucruri pe care evreii se fereau a le face sambata , si a si dezlegat-o (Ioan 5, 18).

Citat:
Pe topicul despre sabat! Aici îmi desfășor doar viclenia...
Stii cine umbla cu viclenii!?

Citat:
Cum nu era bun domnule? "Biblia sectantă" nu e bună înțeleg, acum nici Biblia aprobată de Sfântul Sinod al BOR nu mai e bună?
Daca ai fi citit postarea mea ai fi vazut ca am citat si din Biblia lu' Cornilescu, si daca ai fi citit intreg capitolul 4 din Evrei ai fi vazut ca nu e vorba de sabat ci este vorba despre odihna vesnica impreuna cu D-zeu asemanata cu un sabat.
Dar voi NP va argumentati orice erezie cu jumatati de versete , sau cu versete luate dintr-un alt context.
Tot asa poate veni un ateu si sa spuna , cu Biblia in mana, ca: "Nu este Dumnezeu!" (Ps. 13, 1), netinand cont de ce scrie inaintea acestor cuvinte sau dupa ele...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38