Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.02.2011, 20:14:27
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Intrebare semi-retorica. De ce pro-vita e de fapt anti-avort si atat? Tot viata este si dupa ce te nasti insa nu mai e nimeni pro! Calitatea vietii scade numarul de avorturi. Educatia scade numarul de avorturi. De ce nu se preocupa pro-vita de asa ceva? Poate pentru ca dintre cei educati nu-i baga nimeni in seama pe manipulatori? Interesul celor anti-avort este sa fim cati mai multi si mai needucati si sa fim usor influentabili. Poate acum macar unii inteleg cardasia intre biserica si stat, propaganda creationista in scoli si religia obligatorie, diminuarea orelor alocate stiintei samd samd.
Pentru ca e cel mai usor lucru de facut, e o chestie cat se poate de liniara. O sa ajungem si noi ca in SUA, unde te feresti de organizatiile care au "family" sau "life" in titlu, ca stii ca acolo se ascund talibanii crestini, si unde un fetus nenascut (sau chiar si un spermatozoid) e vazut ca mai "valoros" decat o persoana in viata.

Mi se pare foarte curios faptul ca atunci cand vorbeam de educatie sexuala si am adus numarul mare de avorturi din Romania ca argument pro educatie sexuala in scoli, nimeni nu a considerat ca a e un argument suficient de puternic.
Acum, ca s-a deschis un thread bazat pe exact ce spuneam si eu, am ajuns la 6 pagini. Dar stiu, educatia sexuala nu e buna, ca ii invata pe aia mici "la prostii". Dupa cum vedeti, se descurca si singuri, si din cauza lipsei educatiei sexuale, o gramada considera avortul ca cea mai valabila metoda contraceptiva.

Treaba e simpla: atata timp cat vom ignora realitatea si vom produce solutii bazate pe o situatie ideala, nu pe una reala, nu vom rezolva nimic.

A, si pe unde e dobrin7m, care incerca sa ma convinga de faptul ca femeile crestine nu ar face vreodata asa ceva?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
manuscrisele de la marea moarta pavel92 Generalitati 3 14.06.2018 15:17:08
un cap si doua aripi Silencer Generalitati 1 04.05.2011 00:31:41
Romanie, Romanie... eodor nastasa Generalitati 45 06.06.2010 02:03:32
Dulcea Romanie Anca-Miha Generalitati 92 07.03.2009 23:34:21