![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi se pare foarte curios faptul ca atunci cand vorbeam de educatie sexuala si am adus numarul mare de avorturi din Romania ca argument pro educatie sexuala in scoli, nimeni nu a considerat ca a e un argument suficient de puternic. Acum, ca s-a deschis un thread bazat pe exact ce spuneam si eu, am ajuns la 6 pagini. Dar stiu, educatia sexuala nu e buna, ca ii invata pe aia mici "la prostii". Dupa cum vedeti, se descurca si singuri, si din cauza lipsei educatiei sexuale, o gramada considera avortul ca cea mai valabila metoda contraceptiva. Treaba e simpla: atata timp cat vom ignora realitatea si vom produce solutii bazate pe o situatie ideala, nu pe una reala, nu vom rezolva nimic. A, si pe unde e dobrin7m, care incerca sa ma convinga de faptul ca femeile crestine nu ar face vreodata asa ceva?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
manuscrisele de la marea moarta | pavel92 | Generalitati | 3 | 14.06.2018 15:17:08 |
un cap si doua aripi | Silencer | Generalitati | 1 | 04.05.2011 00:31:41 |
Romanie, Romanie... | eodor nastasa | Generalitati | 45 | 06.06.2010 02:03:32 |
Dulcea Romanie | Anca-Miha | Generalitati | 92 | 07.03.2009 23:34:21 |
|