Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.03.2011, 00:22:15
Iosif77 Iosif77 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.01.2011
Exclamation Avertisment pentru Geony

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
In primul rand nu-ti permit sa-mi spui Gionel , pt ca eu nu ti-am pocit numele...
Uite Geony, pentru ca eu sunt un gentleman, n-am sa-ti mai spun gionel.
Pentru ca vad ca te supara.

Dar cu o conditie: sa nu mai zici minciuni despre penticostali.
Nu ca le-ar pasa penticostalilor ce zici tu, dar stii ca mincinosii au drept destinatie iezerul de foc si pucioasa.

Pana acum ai spus o multime de minciuni despre penticostali si alti NP:
- iau bani la inmormantari.
- o familie a trebuit sa vanda 2 vaci ca sa poata plati pe cei 3 pastori carea au venit sa le inmormanteze matusa...
- merg la pomeni si beau wiski
- majoritatea cultelor NP se prevede excluderea...dar nu se practica.
- Multe fete curvesc, avorteaza,ucid - ISI TRAIESC VIATA LA MAXIM
- unii, trecand la penticostali sau imbolnavit fie de diabet , fie au paralizat , fie li s-au "golit capul".
- ce oameni "virtuosi" sunt si penti? Toti curvarii si toate curvele au daruri care mai de care mai alese....
- la penticostali, sa stii ca au diavol...ala bolboroseste in ei.
Si muuulte alte minciuni inutile, inventate si sfruntate.

Acum tu „nu-mi permiti” mie sa-ti zic Gionel. Ok, te voi asculta, insa:
- daca mai repeti ca un robot prostioare smintite, precum cele de mai sus, nu-ti voi spune doar gionel. Ci... Gionel Robotel
Sa te inveti minte!

Gionel - de la Geoana. De fapt ar trebui sa te onoreze comparatia cu presedintele senatului
Robotel - de la mania ta de a repeta sistematic precum o placa zgariata aceleasi minciuni.

Last edited by Iosif77; 08.03.2011 at 01:14:20.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10