![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Este adevarat ca uneori, in viatra mea am spus minciuni. Prea multe. Imi pare rau de ele si m-am pocait. Continuu sa o fac.
Nu cred ca am spus nici macar o (1) singura minciuna pe forum. Daca tu crezi ca am spus, selecteaz-o si pune-o aici pe topic, te rog! Daca n-ar fi mila Domnului voi arde intr-adevar in iazul de foc. Citat:
Din cate intuiesc eu nu-i cunoasteti nici pe unii nici pe ceilalti. Citat:
„ - Doamne, Iisuse Hristoase ,Fiul lui Dumnezeu,miluiește-mă pe mine ,păcătosul/a!” repetat la rand de zeci, de sute sau de mii de ori...va spune ceva? Intotdeauna am respectat Biblia. Asa am fost invatat. Daca Biblia spune ceva aceasta are, pentru mine, autoritate mai mare decat a oricarui om. Ea este Cuvantul lui Dumnezeu. Intotdeauna am citat-o cu acuratete si am incercat sa o interpretez in litera si spiritul ei. Daca vedeti vreo bataie dejoc la adresa Bibliei in postarile mele, selectati-o si puneti-o aici pe topic. Pana veti gasi vreo minciuna de-a mea sau vreo bataie de joc la adresa Bibliei va rog fiti un pic mai cumpanita si mai cu dreapta socoteala! Post binecuvantat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu am stiut ca ei repeta si mantre, asta ca sa nu mai fie nicio deosebire intre o pratica pagana si practica penticostala. Asadar ceea ce fac ei se aseamana pana in micile amanunte cu practicile pagane. In schimb nu exista nicio asemanare cu crestinismul. Ca sa respectam Biblia , acolo Iisus a spus "rugati-va neincetat". Repetarea unui cuvant se foloseste (si se folosea si pe timpul lui Iisus) pentru chemarea unui duh, pentru a intra mintea in rezonanta cu acel duh. Probabil un fel de hipnoza. La alte practici se folosea direct ceva halucinogen. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din punctul meu de vedere nici „ - Doamne, Iisuse Hristoase ,Fiul lui Dumnezeu,miluiește-mă pe mine ,păcătosul/a!” nici „Glorie lui Dumnezeu” nu sunt mantre. Daca dumneavoastra doriti sa le considerati asa, va priveste. Noi nu le recomandam. Dimpotriva se sugereaza abstinenta de la tot ce ia mintile omului, inclusiv alcoolul. Dar, asa cum am mai spus-o, dumneavoastra luati propriile decizii in folosirea lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Asadar se poate spune in timpul adunarii rugaciunea "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
e, aici vad ca incepeti sa mai spuneti si lucruri adevarate, desi repetarea unui cuvant este ceva generalizat, o "tehnica" prin care noii veniti la penticostalism sunt determinati sa primeasca o bolboroseala. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|