![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sohpia,
Foarte pe scurt, daca esti in post, ar trebui sa te abtii de la afirmatii calomnioase la adresa calugarilor, altfel sa nu crezi ca din cauza postului nu poti fi criticata. Care sunt acele afirmatii, am subliniat mai sus si n-am sa reiau. Dar daca insisti.. Parerile tale despre cum ar trebui sa fie orfeliniatele aflate in grija manastirilor nu cred ca au vreo importanta, eu cred ca cei de acolo stiu mult mai bine decat tine ce e bine pentru acei copii. Ce se intampla cu ei cand devin majori, iarasi n-ai de unde sa stii dar vad ca iti place la culme sa-ti dai cu parerea, oricat de nefast ti-ar fi lucrul asta. In ceea ce priveste adoptia ti s-a mai spus ca este o chestiune de legislatie si avem mari probleme cu legislatia in acest sens, dar preferi sa fii oarba si surda si sa construiesti artificial capete de acuzare ba impotriva manastirilor care se ocupa de acesti copii, ba impotriva par. Tanase, etc. Nu stiu si nu cred ca cineva a spus ca nu poti merge la medic daca ai probleme de fertilitate, crestinii sunt impotriva fertilizarii in vitro, ceea ce este cu totul altceva. Harta manastiri (nu ca te-ar interesa pe tine personal): http://www.crestinortodox.ro/harta/ http://e-mistic.org/html/mm.html Magazine cu obiecte bisericesti si orase unde sunt deschise (in Romania) gasesti gramada daca ai curiozitatea sa folosesti google (binenteles ca n-ai, doar vroiai sa-ti dai cu parerea). In Occident este mai problematic, dar nu imposibil daca chiar te intereseaza ceva anume (binenteles ca nu, doar vroiai sa arati ca nu stii despre ce vorbesti). |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parinti si copii | maria55 | Generalitati | 36 | 12.04.2015 10:05:02 |
Sfinti copii | Ekaterina | Spiritualitatea ortodoxa | 19 | 22.02.2014 05:25:35 |
Copii din orfelinate | UNNOOM | Generalitati | 0 | 20.12.2012 14:10:19 |
rugaciune pentru copii | ginabadea | Pocainta | 4 | 19.03.2010 00:38:42 |
post/ copii | blueyesa82 | Nunta | 20 | 23.11.2009 12:02:48 |
|