Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.03.2011, 16:15:58
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Sanduu-le, daca iti place kik-box mergi la kik-box, nu-i nicio problema. Sportul antreneaza spiritul de luptator, disciplina si curajul. Tu stai rau la aceste capitole asa ca nu-ti strica sportul, te va fortifica. Problema e cum vei folosi in continuare ceea ce vei invata. Daca te vei pune in slujba aproapelui poti face lucruri bune, de exemplu daca trecand printr-un parc observi o molestare sau incercare de viol, ai trei solutii: a) sa te oferi tu in locul fetei (unii ar putea crede ca asta e varianta crestina), b) sa intorci capul si sa te prefaci ca nu observi si c) sa-i aplici badaranului metoda kik-boxing si sa salvezi fata de la o nenorocire. Eu sunt pentru ultima varianta, ba chiar cred ca multi de pe acest forum vor veni sa te felicite.
Har, smerenie si jertfa de sine.
E clar ca si eu sunt pentru ultima varianta.Si sunt multi care gandesc asa.Chiar aici pe topic exista niste exemple frumoase.
Dar sunt si multi care fiind atat de preocupati de propria mantuire, putin le pasa de aproapele.Prefera sa nu se abata ei de la Reguli ca sa nu rateze manutirea,zic ei, nesesizand ca incalca defapt legea iubirii, in egoismul lor.Si astfel, aplica varianta b) si merg impacati acasa si mai spun o rugaciune si mai fac niste matanii!

Nu pot sa nu zic si despre varinata a) ceva si despre comentariul aferent:
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cand unul din parinti ramane singur Carine Generalitati 15 27.08.2011 18:52:52
SF.Maslu cu un singur preot? anisoara Generalitati 10 12.07.2011 02:39:11
O singura turma si un singur pastor! Templier Knight Despre Sfanta Scriptura 4 16.02.2011 12:10:51
Isus cu un singur ''i'' Templier Knight Generalitati 63 12.12.2010 14:20:27
Unul singur vindecator - DOMNUL, MANTUITORUL LapetiteMoc Maslul 0 05.05.2009 14:51:14