Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Chiar mi-am amintit de un fost puscarias,un fost coleg de-al meu...Ce om bun,nu l-am vazut o data nervos,mereu cu zambetul binevoitor!!!Ce relatie deosebita(de amici si colegi)am avut...
Si el s-a casatorit cu cineva care i-a dat credit si au o familie fericita acum;puscarias,puscarias dar mai trebuie sa te uiti si la sufletul omului!
|
bineinteles, de asta am zis ca conteaza si motivul pentru care a facut puscarie ... adica nu doar ca a stat la puscarie gata e etichetat. conteaza foarte mult si sufletul. si sa nu aiba probleme psihice ... de asta cred ca mi-ar fi cel mai tare frica ... in general de oamenii cu probleme psihice mi-e frica ... si daca erau poate minore la intrarea in puscarie, la iesire pot fi mult mai mari ... trebuie doar avut grija ...
daca stau bine si ma gandesc, cred ca mai mult as zice ca nu as putea face niciodata casa cu un om care ar avea probleme psihice, sau care a fost in stare sa omoare sau sa violeze pe careva sau cine stie ce talharie urata tare. adica cu un om care in trecut a avut un suflet rau. bineinteles omul se mai poate schimba, dar eu zic ca greu tare. conteaza motivul, conteaza ce apucaturi sau obiceiuri are ... daca e calm si nu arata ca se enerveaza, asta nu inseamna ca in mintea lui nu se coace ceva ... prefer mai degraba un om care se enerveaza pe moment si se elibereaza de nervi, decat unu care tace tace tace si apoi cand faceeee........ iti da in cap, fie la figurat fie la propriu.
deci nu neaparat cu un om care a facut puscarie. ca poti face puscarie si ca te certi pe strada cu un politist, sau ca na, familia moare de foame si te-ai gandit si tu sa furi o paine, sau din greseala lovesti pe careva pe trecere, sau pur si simplu poti face puscarie fiind acuzat pe nedrept.