Citat:
În prealabil postat de Mirela0110
bineinteles, de asta am zis ca conteaza si motivul pentru care a facut puscarie ... adica nu doar ca a stat la puscarie gata e etichetat. conteaza foarte mult si sufletul. si sa nu aiba probleme psihice ... de asta cred ca mi-ar fi cel mai tare frica ... in general de oamenii cu probleme psihice mi-e frica ... si daca erau poate minore la intrarea in puscarie, la iesire pot fi mult mai mari ... trebuie doar avut grija ...
|
Am cunsocut pe cineva cu o casnicie fara repros din partea societatii sau a familiilor lor.El un sot model,un bun profesionist,un om bland si cu foarte mult bun simt.Se ocupa activ de cresterea si educarea baiatului pe care-l aveau. Sotia lui insa era rea de gura.Toata lumea care ii cunostea observa cum ea il toaca la cap si e vesnic nemultumita iar si el tacea si le incasa.Era de o bunatate iesita din comun, cauta mereu sa o inteleaga si facea totul ca familia lor sa mearga inainte si mereu salva aparentele. Pana intr-o zi cand a ajuns acasa val-vartej, a intrat in bucatarie unde era sotia, a luat un cutit si i-a aplicat vreo 40 de lovituri parca, omorand-o instantaneu.Totul s-a petrecut sub ochii inspaimantati ai copilului de 5 anisori.Cand copilul a inceput sa urle, el, sotul si tatal model, s-a aruncat de la etaj, si cazand pe beton, a murit pe loc.( era etajul 4).
Acel barbat nu a avut nici o boala psihica, dar se pare ca a clacat iremediabil.
Eu de aceea spun, ca niciodata nu stii ce se poate intampla si nimeni si nimic nu-ti garanteaza ca cel de langa tine nu te nenoroceste la un moment dat.