Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.03.2011, 12:14:26
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirela0110 Vezi mesajul
bineinteles, de asta am zis ca conteaza si motivul pentru care a facut puscarie ... adica nu doar ca a stat la puscarie gata e etichetat. conteaza foarte mult si sufletul. si sa nu aiba probleme psihice ... de asta cred ca mi-ar fi cel mai tare frica ... in general de oamenii cu probleme psihice mi-e frica ... si daca erau poate minore la intrarea in puscarie, la iesire pot fi mult mai mari ... trebuie doar avut grija ...
Am cunsocut pe cineva cu o casnicie fara repros din partea societatii sau a familiilor lor.El un sot model,un bun profesionist,un om bland si cu foarte mult bun simt.Se ocupa activ de cresterea si educarea baiatului pe care-l aveau. Sotia lui insa era rea de gura.Toata lumea care ii cunostea observa cum ea il toaca la cap si e vesnic nemultumita iar si el tacea si le incasa.Era de o bunatate iesita din comun, cauta mereu sa o inteleaga si facea totul ca familia lor sa mearga inainte si mereu salva aparentele. Pana intr-o zi cand a ajuns acasa val-vartej, a intrat in bucatarie unde era sotia, a luat un cutit si i-a aplicat vreo 40 de lovituri parca, omorand-o instantaneu.Totul s-a petrecut sub ochii inspaimantati ai copilului de 5 anisori.Cand copilul a inceput sa urle, el, sotul si tatal model, s-a aruncat de la etaj, si cazand pe beton, a murit pe loc.( era etajul 4).
Acel barbat nu a avut nici o boala psihica, dar se pare ca a clacat iremediabil.

Eu de aceea spun, ca niciodata nu stii ce se poate intampla si nimeni si nimic nu-ti garanteaza ca cel de langa tine nu te nenoroceste la un moment dat.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se poate ierta un astfel de pacat ? marianmarian Generalitati 22 05.10.2013 09:45:59
Poate mama participa la botezul propriului copil? georgeval Botezul 50 17.05.2011 14:52:08
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? patinina34 Generalitati 135 30.06.2009 22:37:03