Citat:
În prealabil postat de mirela.b
Nu stiu daca-l va scoate din cler, stiu doar ca PS imi da tot timpul sfaturi ca ar fi bine sa intru si eu in monahism.El nu va putea fi hirotonit canonic preot decat daca eu sunt decedata sau calugarita.Nu stiu cum îi este lui,mie imi este f greu sa fiu tot timpul monitorizata ce fac, unde merg, de cate ori ma spovedesc pe luna etc....Repet ca nu are impedimente canonice la hirotonie, doar ca el vrea f mult sa fie calugar.......nu i-am putut scoate asta din cap de vreo jumatate de an.Am stat de vorba cu PS si cu sotul de fata si el tot o tunea cu calugaria.Cand a plecat nu ne-am certat, mi-a spus doar ca-l iubeste pe Dumnezeu mai mult decat pe mine, si ca el pleaca la manastire.In zadar am plans pana la a face o cadere pshica din care nici acum nu mi-am revenit.Sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea de singuratatea in doi si sa iubesti cu tot sufletul pe cineva si sa fii parasit la greu cu pretexte mai putin crestine.
|
Hm, divorturile se fac cu termene peste termene, la interval de luni, a fost chiar asa greu sa te prezinti macar o singura data sa-ti spui punctul de vedere?
Si vezi ca te mai contrazici, mai intai zici ca nu poate fi hirotonit decat daca tu ..si pe urma spui ca nu are impedimente.
Nu esti intr-adevar obligata sa te calugaresti doar ca sa-i faci lui un hatar, cu atat mai mult daca nu simti ca ai o vocatie in acesta directie.
Pe de alta parte, gandeste-te si cine o sa aiba grija de tine, nu ca peste tot in manastiri ar curge doar lapte si miere dar este totusi o posibilitate sa ai niste oameni alaturi la greu.
In ceea ce-l priveste pe el, nu-l poate nimeni blama, mai ales oameni straini care nu au auzit si punctul lui de vedere.
Ce a fost a fost, acum gandeste-te ce ai de gand sa faci pentru tine de acum inainte.