![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand am fost la preot cu sotul sa vorbim despre cununie, in prima propozitie ner-a spus cati bani sa dam (desi nu intrebasem!). Si eram in fata altarului.
Nu stiu de ce preotul a facut asa ceva. Acum il cunosc mai bine, in prezent este duhovnicul mamei mele si este un om foarte atent la ce spune (si nici iubitor de averi nu este). Dar s-a intamplat acel fapt inexplicabil. Extraordinar ce s-a smintit sotul meu de la acest fapt! Noi nici nu eram credinciosi (cununia o consideram o traditie.. nu stiam ce inseamna), dar totusi sotul tot spunea "uite, ne-a cerut bani in fata altarului! cum a facut asa ceva!" Desi el nici nu stia ce reprezinta altarul! Dar gandurile acestea le avea si a ramas pana acum cu o convingere puternica despre preotii care vor bani. Asta este ispita! Din nou, nu cred ca este cazul sa judecam. Nu stii cu ce s-a confruntat fiecare. Last edited by anna21; 12.05.2011 at 16:16:41. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
Puterea de a o lua de la capat | Alexa12 | Generalitati | 4 | 17.12.2012 16:48:18 |
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" | silverstar | Generalitati | 10 | 15.02.2012 12:12:40 |
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 20:40:11 |
|