Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.06.2011, 11:57:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de corinne Vezi mesajul
Ma intreb de ce mi-a fost dat sa ma indragostesc de persoana asta? Intr-un fel ma simt responsabila de faptul ca nu am reusit sa-l fac sa vada, sa inteleaga lucrurile pe care le-am inteles eu. Nu stiu ce sa zic, poate e o ispitire pentru mandria mea, sau pentru lenea mea. Voi ce parere aveti?
Esti probabil indragostita, de iubit asa si asa.
Intreba-te in primul rand pentru ce anume esti indragostita, pentru ca din cate spui convingeri sanatoase nu are, un sistem de valori absolut nu, atunci ce garantii exista ca pe termen lung veti avea o casnicie fericita?

In ceea ce priveste faptul ca nu ai reusit sa-l faci sa inteleaga sau sa vada are mai putin de a face cu tine, astfel de schimbari radicale nu se intampla peste noapte sau din nimic.

Discutii serioase despre asta ati avut? Ce motive are pentru a respinge credinta? Cele adevarate, nu pretextele tipice ale unui ateu/agnostic.

De obicei oamenii fug de preot pentru ca nu vor sa se confrunte cu propriile pacate iar asta spune multe despre sansele unei relatii "la bine si la rau" cu o astfel de persoana.

Sunteti despartiti acum? Atunci e bine, problema ta este 90% rezolvata.
Daca mai vine la tine dupa ajutor si poti sa-l ajuti fara sa-ti faci tie paguba, ajuta-l.
Daca nu, refuza-l si gata. Primele 2-3 dati e mai greu, pe urma o sa-ti vina tot mai usor. :)

Last edited by AlinB; 13.06.2011 at 11:59:52.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Buna ziua savelmona Umanitare 6 30.12.2011 08:50:52
buna ziua sunsray Preotul 7 06.04.2010 12:35:19
Buna ziua ditech22 Generalitati 22 14.02.2010 18:52:40
buna ziua... militaru_diana Vrajitoria 11 07.11.2009 19:06:29
buna ziua deea_m Biserica Ortodoxa Romana 5 06.04.2009 22:57:16