Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.06.2011, 14:18:25
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Thor01 Vezi mesajul
Ma omule ... eu cred ca oamenii au ajuns mult mai departe decat marte ... eu cred ca au intalnit si alte civilizatii ...
Dar ce s-ar intampla daca la televizor ar aparea unul mic si gri si ti-ar spune ca el este de nu stiu unde si ca el nu stie nimic despre Dumnezeul tau , ca inca nu a intalnit nici o forma atotstiutoare si ca totul se bazeaza pe evolutie ... ca omul a aparut aici in urma unei manipulari genetice ...
Stii ce s-ar intampla ??? Haos si teroare , deoarece n-am mai avea frica de iad ...pentru ca noi ,oamenii suntem niste salbatici care au acces la calculator ...in rest nu ne diferentiem cu nimic fata de cei care acum cateva zeci de mii de ani traiam in pasteri ...
Atunci vom putea evolua cu adevarat catre cunoasterea lui Dumnezeu cand cei ca tine vor dispare ...
Și dacă cei ca mine nu vor dispare ce te faci? Ci vor dispare teoriile absurde și mincinoase ale evoluționiștilor și ale științificilor bigbang-iști ce vă manipulezaă cu timpul milioanelor și miliardelor de ani... lumină cică...

Dacă și cu parcă se dădea pe barcă... deja începi să postulezi... iată ai învățat ceva de la ei... să crezi pe bază de groază și minuni false și iluzionistice...

Nu va rămâne decât Adevărul iar minciuna va fi tolerată până la o vreme... așa că nu te amăgi că dăinuie ceva bun în afara Adevărului...

Last edited by vsovivi; 15.06.2011 at 14:20:26.

Tags
creatie, geneza, universul

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noua teorie despre univers ! iuliu46 Stiri, actualitati, anunturi 2 19.06.2012 15:58:20
Cum a aparut diavolul in Univers? mariamargareta Secte si culte 100 19.01.2011 18:46:15
Univers ORTODOX cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 21.01.2010 20:17:46
Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia magnusfelyx Generalitati 6 30.12.2008 19:14:48