![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
In biblie scrie că Dumnezeu a făcut Pământul, Soarele, Luna și stelele.
De ce nu există mențiuni despre alte planete, găuri negre, și apariția unor noi stele sau despre organizare Universului? Sunt aceste mentiuni neinsemnate?
|
|||
|
|||
![]()
Oare primii oameni ar fi inteles acest lucru?
![]() Sa nu uitam ca pana si in Evul Mediu se considera ca Soarele se invarte in jurul Pamantului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Perfect de acord cu tine... si ai descoperit si intrebarea din spatele intrebărilor mele... de ce creștinii cred numai în ce spune biblia. care a fost scrisă de OAMENI, cu cunostiinte limitate, care incercau să explice toate fenomenele, ce nu avau explicatie, prin prisma creatiei divine. Nu că aș avea ceva împotrivă dar se pare că lucrurile pe care nu le știu nici nu apar.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unde e restul informatiei despre cum e organizat universul și de ce a fost creat acesta?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
*claps in joy*
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"4. Unde erai tu, când am întemeiat pământul? Spune-Mi, dacă știi să spui. 5. Știi tu cine a hotărât măsurile pământului sau cine a întins deasupra lui lanțul de măsurat? 6. În ce au fost întărite temeliile lui sau cine a pus piatra lui cea din capul unghiului, 7. Atunci când stelele dimineții cântau laolaltă și toți îngerii lui Dumnezeu Mă sărbătoreau? " (Iov 34) Remarcați vă rog că nu este vorba de oameni, Dumnezeire ori de îngeri, ci de locuitorii altor sisteme. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Tags |
creatie, geneza, universul |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noua teorie despre univers ! | iuliu46 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 19.06.2012 15:58:20 |
Cum a aparut diavolul in Univers? | mariamargareta | Secte si culte | 100 | 19.01.2011 18:46:15 |
Univers ORTODOX | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 21.01.2010 20:17:46 |
Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia | magnusfelyx | Generalitati | 6 | 30.12.2008 19:14:48 |
|