Citat:
În prealabil postat de diador
din pacate oricata rabdare adun cu atat mai mult s-au intetit atacurile la adresa noastra.necazurile vechi au revenit.au aparut altele noi.nimic nu mai tine de vointa noastra.totul este ... o suferinta imensa.am lasat totul la voia Lui Dumnezeu.toate merg cu susul in jos.tot ce-mi pot dori este sa plecam de aici ,dar nici asta Dumnezeu nu vrea sa ne ajute sa o facem.nimic nu se rezolva,ba chiar se agraveaza.nu mai am putere nici sa sper.nu cred ca este vreo cale pe care am intrezarit-o si sa nu o incercam.acum toate sunt blocate si nici o iesire.ce sa facem/..nu stim.Il intreb pe Domnul ,nu sunt vrednica sa-mi raspunda.dupa cum vedeti n-am ce sa sper,nu astept nimic bun.stau cuminte si astept raul ce va veni.Domnul sa va fereasca,sa nu mai ajunga nimeni in situatii din astea.
|
Cu rabdare sa incercam sa convertim voia noastra in voia lui Dumnezeu. Cu siguranta ca El ne raspunde, dar de foarte multe ori raspunsul Lui nu este potrivit cu dorinta noastra, pentru ca in continuare suntem egoisti sau coplesiti de mandrie.