Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.06.2011, 11:59:59
vintage
Guest

Implicit

Eu gasesc ca este o ideie foarte buna. Mai ales ca multi nu stiu ce sa faca si cum sa procedeze in astfel de cazuri, cand intervine un asfel de eveniment brusc, neasteptat.
Si nu-i nimic de ras ca unii oameni isi procura cele necesare inmormantarii din timp. Asa cum se ingrijesc pentru sufletul lor, se ingrijesc si pentru cele trebuncioase trupului adormit.
Mama mea, de ex, are puse deoparte hainele cu care vrea sa fie inmormantata, pantofii, basmaua, tamaia si o panza speciala cu care sa fie acoperita, in sicriu. Nu are sicriul, insa stiu persoane care si-au cumparat si l-au tinut in pod. In timp s-a uscat, s-a deformat si au renuntat la el, nemaifiind bun (o cheltuiala in plus). No, nici chiar asa...
Dar ei mi-a cumpara o "trusa de inmormantare". Mi-ar folosi si mie pt mama si as lasa-o mostenire copiilor pentru mine. Hai ca vb serios!
In ardeal sunt foarte simplificate obiceiurile de inmormantare si daca in cartea aceea din trusa sunt prea complicate, mai taiem din ce se permite...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
Slujba de inmormantare cu "mort" viu Marius22 Generalitati 20 12.03.2010 18:17:45