Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.06.2011, 19:09:30
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Trebuie mai degraba sa ne intelegem atacatorii,si nu sa mergem cu para la admin, ceea ce este o atitudine lasa si urata din partea oricui, de lovitura pe la spate !

Iar daca cineva te ataca insistent ,poti ignora dialogul cu acea persoana ,ca nu te obliga nimeni sa-i mai raspunzi sau sa ai vreo reactie fata de el !!!
Eu nu sunt aici pt a fi atacata abuziv sau pt a primi speculatii facute de altii,care sufera de scenarita! Nu am facut nimic concret ca sa merit ura si dispretul unor useri;imi cantaresc in mod constant cuvintele pt a nu supara pe cineva...
Faptul ca idul meu Yasmina deja"ma insoteste cu un arab" este prea mult,intelegi????

De altfel nu am facut comentarii in care sa-i INTERZIC Laurei sa se intoarca,ci v-am povestit tuturor DIN EXPERIENTA MEA!!!!
=Mare diferenta,nu-i asa????

Iar concluzia mea,a fost ca Laura urmareste sa plece de langa parinti care au probleme,si transmit in familie o stare perpetuala a neintelegerii,dizarmoniei;iar ea spune clar ca are doua variante:Romania si ANGLIA!!!
Pai ce are Anglia de-a face cu Romania???Vrea sa vina in Romania pt Romania sau urmareste altceva?Aceastea erau discutiile cand "crestinul"IonelS mi-a sarit la beregata!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
canon, sfatuiti-ma, va rog... tibimarin Intrebari utilizatori 21 16.03.2012 23:13:02
Ce ma sfatuiti? Darkanian Generalitati 8 26.07.2010 21:31:06
sfatuiti-ne va rugam anamaria90 Generalitati 7 30.10.2008 14:10:40
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07