Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.07.2011, 18:44:39
Adriana Cluj
Guest

Implicit Atunci ar trebui sa te ajutam

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Andrei, tu nu ma cunosti.
iti spun doar atat: vreme de mai bine de 12 ani am trait credinta aproape de maxim, ca mirean.
as putea sa-ti vorbesc despre asta zile in sir, fara sa ma opresc si fara sa ma repet.
iar despre citit carti bisericesti... sincer, nu cred ca am citit literatura la fel de mult .
eu cand te contrazic intr-un subiect, sa sti ca mai intai am crezut, cel putin la fel de mult ca tine.

imi spunea o data un parinte, ca este de mii de ori mai greu sa aduci la credinta un ateu care a crezut candva, decat unul ce nu a crezut vreodata.
spunea ca pe primul nu il mai poti atrage cu afirmatii gen "Dumnezeu e bun si iubitor", el vrea mai mult.

eu sunt cel din prima varianta.

cunosc Biserica din pacate prea mult. cunosc anumite chestiuni de detaliu din "bucataria" interna a Bisericii. din pacate.

in concluzie, de la afirmatia "eu cred" pana la "nu exista", am trecut prin ani de cercetari, cugetari, nopti nedormite, multe rugaciuni si si mai multe lacrimi, promisiuni, etc.
spun asta ca sa intelegi ca nu m-am trezit peste noapte necredincios.
nici nu iti poti inchipui de cate as fi in stare sa STIU ca exista.
Atunci ar trebui sa va ajutam sa va reveniti, sa-L aflati din nou pe Dumnezeu. Cum sa facem?

Sau am inteles gresit? Daca da, imi cer iertare.

Last edited by Adriana Cluj; 01.07.2011 at 19:07:53.
Reply With Quote

Tags
lucifer, om si creare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Originea lui Yahweh(Dumnezeul Vechiului Testament) si sotia sa Ashera Templier Knight Din Vechiul Testament 32 07.04.2018 11:22:39
Originea Craciunului Iancu40 Craciunul - Nasterea Domnului 6 01.12.2012 21:15:56
Despre originea fertilității întregului pământ cristiboss56 Din Vechiul Testament 1 05.06.2009 19:21:20