Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2011, 18:58:14
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sunt in invatamantul "universitar".
In jur de 50 milioane sau chiar mult mai mult, depinde cum a stiut fiecare sa se invarta, in timp ce asistentii lor care fac 1/2 din treaba de la catedra sau mai bine, au in jur de 8mil.

Iar calitatea invatamantului nostru universitar de cativa ani bun incoace e invers proportionala cu salariile astea (nu ale asistentilor).
Domnule Alin, parintii mei sunt profi de chimie la o Universitate de stat, si NU au asistenti, lucreaza si in cercetare, si lucreaza, singuri, zi si noapte, scriu articole, si numai bogati nu sunt. Eu demult am terminat bio, dar, fiind dezamagit, in toate sensurile, si de stat si de mediul privat in domeniul respectiv, m-am apucat de servere, si in general de linux. {Si constat ca mi s-a intamplat ca in cazul unei casatorii din interes, in care ajung cei doi sa se indragosteasca unul de altul. Pe bune! In momentul asta, de exemplu, va scriu de pe un Ubuntu 10.04. Scuze pentru off-topic.}. Asa ca, cei ce se pot adapta, cat de cat, unor domenii complet diferite fatade pregatirea de baza se pot, inca, descurca. Partea proasta e ca romanii au practica (aproape cultul), sociopatologica as zice, "relatiilor/pilelor". Sincer, e sufocant! Am mai fost plecat prin afara, dar din motive personale, m-am intors. Dar nu-i bai, pot pleca din nou...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 4 19.11.2011 02:18:41
Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor mihailt Generalitati 12 29.04.2010 19:37:25
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM adelin_antonescu Iudaismul 3 14.06.2007 19:17:40