Citat:
În prealabil postat de tara tara vrem ostas
ba fix ca isi are existenta in gandirea unor oameni... sunt create de oameni... in schimb islamul este creatie supernaturala(dictat de inger).... .. incearca sa fi obiectiv si sa ramai on-topic..
|
Nu mai spune. Dupa tine Hristos a fost un simplu om?
Singura contributie omeneasca a fost cea de raspandire a crestinismului de propovaduire a Evangheliilor prin activitatea apostolilor. Iar Evanghelia cuprinde viata si invataturile Domnului si Matuitorului nostru Iisus Hristos(Dumnezeu intrupat). Ce e mai importanta sursa(Dumenzeu Hristos) sau canalul(ucenicii, apostolii)?
Legat de islam as avea cateva nedumeri. Cum se numea ingerul care a intemeiat islamul? Era inger de lumina sau drac(pot sa se prefaca a fi ingeri de lumina)? Au fost martori la minunea aceasta(Hristos a facut minuni in vazul tuturor, imagineaza-ti o mana uscaat, atrofiata care prinde viata, un slabanog/ paralitic de zeci de ani atrofiat schilod care isi revine)? Este veridica intamplarea? Mahomed a vazut un inger sau suferea de halucinatii. Este credibil un om imoral, care traia(desfrana) cu sotia stapanului sau incalcand asfel legea naturala?
Cum domnia ta esti un fervent admirator al islamului sa stii ca astept sa-mi dai raspunsuri.
Citat:
tot o intorci la crestinism, poate reusesti sa ma superi si va voi face pe toti atei pe forumul asta... am resursele si argumentele necesare crede-ma.
|
Nu mai spune, hai sa te vedem ce poti.
Citat:
De ce ar exista "o singura religie" am intrebat... de ce ingaduie Dumnezeu plentitudinea de religii care exista azi am intrebat iarasi... si iarasi am intrebat care e criteriul ce diferentiaza religia adevarata de cele false.
|
Ai primit raspunsurile dupa slabele mele puteri. Daca nu te mutumesc ia o Biblie, fa o rugaciune inainte implorandu-l pe Dumnezeu sa te lumineze sa nu rastalmacesti si apoi te pune pe citit. Numa sa ai ochi de vazut si urechi de auzit.