Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.07.2011, 16:20:44
viorel2010 viorel2010 is offline
Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit @neica_nimeni_altul

Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul Vezi mesajul
GRESIT, subiectul este "Pseudo-stiinta si teologia ortodoxa", altfel spus, Dvs trebuie sa demonstrati ca Pamantul se invarteste in jurul axei proprii si nu invers !
Va place sa faceti misto de cei care nu sunt de acord cu dvs, chiar daca nu va puteti demonstra coerent ideile...

Faptul ca turnati pe tava teorii ale unor "ilustri" oameni de "stiinta" gen Neville, nu inseamna ca teoriile alea va si indreptatesc.

In fine, nu cred ca e o problema prin a afirma faptul ca daca se demonstreaza ca geocentrismul e fals, practic se demonstreaza implicit ca pamantul se invarte in jurul propriei sale axe.

Eu am tot demonstrat aici de vreo 3 zile, cu dovezi solide si bine explicate (incepand de la filmari si terminand cu demonstratii de fizica) tocmai dovezile directe, care arata rotatia Pamantului. Dumneavoastra in schimb nu mi-ati demonstrat nimic, ci imi tot aduceti contraargumente stupide (a zis ala, sau a zis celalalt, sau ia vezi, intelegi profundele demonstratii ale lui Neville sau Tsolkas?).

Ar trebui sa va las ca 'tema pentru acasa' urmatoarea faza: demonstrati-mi si mie ca articolul ala "Geosat.pdf" al lui Neville e corect! Puteti?

E problema dvs daca nu doriti sa acceptati dovezile aduse, traind cu frica ideii ca daca acceptati ca Pamantul nu e fix, inseamna ca ati merge in iad... Eu am citit ca in iad se merge din alte cauze si nu din cauze de genul ca nu acceptam unele idei de la Sfintii Parinti sau din Biblie (fie ele aflate in consens general, poate a existat un motiv sa fie in consens si sa se dovedeasca in final ca fiind false...)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) Eugen7 Dogmatica 199 19.02.2013 19:40:14
Teologia de eliberare ignatiu Biserica Romano-Catolica 1 16.09.2012 22:31:47
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? AndyTh Teologie si Stiinta 9 26.03.2012 13:28:55
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo flying Teologie si Stiinta 0 17.07.2010 08:09:32
intrebari despre teologia ortodoxa nell Despre Biserica Ortodoxa in general 14 09.09.2009 20:33:48