Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.08.2011, 23:54:48
Avoss85 Avoss85 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
stai nu te grabi sectare SI TI-AM SPUS SA NU DAI DECIT UN VERSET CA SA IL PRICEPI ...iau unu ca sa ti-l explic ..... ia sa vedem IN TOTALITATE versetele
fapte 15
6.Și apostolii și preoții s-au adunat ca să cerceteze despre acest cuvânt.
7.Și făcându-se multă vorbire, s-a sculat Petru și le-a zis: Bărbați frați, voi știți că, din primele zile, Dumnezeu m-a ales între voi, ca prin gura mea neamurile să audă cuvântul Evangheliei și să creadă.
8.Și Dumnezeu, Cel ce cunoaște inimile, le-a mărturisit, dându-le Duhul Sfânt, ca și nouă.

deci sectare CINE A PROPOVADUIT ? si acolo scrie APOSTOLI SI PREOTI .... upsss .... asadar eu zic SA CERCETEZI TU ca minti cu nerusinare ....
care e urmatorul pe care sa il discutam ? alege tu din cele de mai sus ca sa te invat si despre acela DAR DA VERSETUL COMPLET .... esti in stare ?
multa iubire
ps inapoia mea satana
multa iubire
6.Și apostolii și preoții s-au adunat ca să cerceteze despre acest cuvânt. oare ce cercetau hai sa vedem
5. Dar unii din eresul fariseilor, care trecusera la credinta, s-au ridicat zicand ca trebuie sa-i taie imprejur si sa le porunceasca a pazi Legea lui Moise.
6. Si apostolii si preotii s-au adunat ca sa cerceteze despre acest cuvant.
aaa taierea imprejur o cercetau...citeste si contextul daca vrei sa subliniezi un pasaj...nu vreau sa te inping in extrena ca sa mai pacatuiesti...mai ales impotriva Duhului Sfant...Fi pe Pace
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie ioanna Morala Crestina 76 14.06.2015 08:40:05
Mic predicator penticostal!! Templier Knight Secte si culte 35 20.12.2011 20:26:24
Sfatui-ti-ma, va rog! smal27 Generalitati 46 24.10.2011 21:33:30
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? elom Secte si culte 353 26.08.2011 13:18:45