Citat:
În prealabil postat de the_Listener
stai nu te grabi sectare SI TI-AM SPUS SA NU DAI DECIT UN VERSET CA SA IL PRICEPI ...iau unu ca sa ti-l explic ..... ia sa vedem IN TOTALITATE versetele
fapte 15
6.Și apostolii și preoții s-au adunat ca să cerceteze despre acest cuvânt.
7.Și făcându-se multă vorbire, s-a sculat Petru și le-a zis: Bărbați frați, voi știți că, din primele zile, Dumnezeu m-a ales între voi, ca prin gura mea neamurile să audă cuvântul Evangheliei și să creadă.
8.Și Dumnezeu, Cel ce cunoaște inimile, le-a mărturisit, dându-le Duhul Sfânt, ca și nouă.
deci sectare CINE A PROPOVADUIT ? si acolo scrie APOSTOLI SI PREOTI .... upsss .... asadar eu zic SA CERCETEZI TU ca minti cu nerusinare ....
care e urmatorul pe care sa il discutam ? alege tu din cele de mai sus ca sa te invat si despre acela DAR DA VERSETUL COMPLET .... esti in stare ? 
multa iubire
ps inapoia mea satana
multa iubire
|
6.Și
apostolii și preoții s-au adunat ca să cerceteze despre acest cuvânt. oare ce cercetau hai sa vedem
5. Dar unii din eresul fariseilor, care trecusera la credinta, s-au ridicat zicand ca trebuie sa-i taie imprejur si sa le porunceasca a pazi Legea lui Moise.
6. Si apostolii si preotii s-au adunat ca sa cerceteze despre acest cuvant.
aaa taierea imprejur o cercetau...citeste si contextul daca vrei sa subliniezi un pasaj...nu vreau sa te inping in extrena ca sa mai pacatuiesti...mai ales impotriva Duhului Sfant...Fi pe Pace