![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
5. Dar unii din eresul fariseilor, care trecusera la credinta, s-au ridicat zicand ca trebuie sa-i taie imprejur si sa le porunceasca a pazi Legea lui Moise. 6. Si apostolii si preotii s-au adunat ca sa cerceteze despre acest cuvant. aaa taierea imprejur o cercetau...citeste si contextul daca vrei sa subliniezi un pasaj...nu vreau sa te inping in extrena ca sa mai pacatuiesti...mai ales impotriva Duhului Sfant...Fi pe Pace |
|
|||
|
|||
![]()
ADEVARAT si mult mai profund decat pare !
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu-s chiar medic dar sunt membru fondator al Asociatiei Psihiatrilor Amatori... ![]() Le-am povestit si colegilor despre tine. Daca tu nu te ascunzi si insisti sa te intreb in direct pe forum, asa am sa fac. La noi pacientul nostru e stapanul nostru... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
pe ce baza esti asa sigura ..asa sti tu ..sau pe baza Biblica?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cit despre ascuns nu te teme ... nu ma ascund si poti intreba direct pe forum .... la voi psihiatrii nestiinta e pacientul vostru .... ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
22.Atunci apostolii și preoții, cu toată Biserica, au hotărât să aleagă bărbați dintre ei și să-i trimită la Antiohia, cu Pavel și cu Barnaba: pe Iuda cel numit Barsaba, și pe Sila, bărbați cu vază între frați. asadar asadar amice uite acolo NEGRU PE ALB CE SCRIE .... ha ha ha ha ha ha multa iubire ps astept sa alegi si alt verset din alea postate de tine ca sa ti-l explic ... urmatorul este ? si tu raspunzi ........ multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, de maine, pregateste-te sa primesti intrebari mai grele. Asadar: - Intrebarea nr. 1 - Ce părere aveti despre Asociatia Psihiatrilor Amatori? P.S. De maine vom trece deci la intrebari complexe, cu un grad ridicat de dificultate. Unele vor fi chiar la nivel de Scoala Ajutatoare. |
|
|||
|
|||
![]()
În prealabil postat de Avoss85
the_Listener vad in tine un tupeu care numai la necredinciosi si la atei am vazut....eu sunt cel mai tare ...de pe forum ...daca te crezi tare...imi place sa vad ca Adevarul care tu ziceai ca e o varza si care nu il acepti ca venind din partea LUi Dumnezeu te face sa iti dai arama pe fata...Fariseule SUBSCRIU...ai perfecta dreptate Avoss85 ! |
|
|||
|
|||
![]()
Si ca sa revin la adevaratul subiect al topicului, nu cred ca are sens sa sfatuiesti pe cineva ce si cum sa creada, cata vreme are talantii necesari sa discearna singur ceea ce doreste...Si urmarind acum constat dovezile de "iubire" ale unora , chiar ma intreb daca asta inseamna sa fii crestin ortodox ,si daca vreau sa ma numar eu, printre ei....Insa constientizez ca fiecare padure are scapari deci trec peste si meditez...
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu zic ca e aproape imposibil acest lucru , de ce ? pt ca sunt prea indoctrinati de mici ca ei sunt cei mai mari si cei mai tari , si nu accepta ortodoxia din pacate .
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 08:40:05 |
Mic predicator penticostal!! | Templier Knight | Secte si culte | 35 | 20.12.2011 20:26:24 |
Sfatui-ti-ma, va rog! | smal27 | Generalitati | 46 | 24.10.2011 21:33:30 |
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? | elom | Secte si culte | 353 | 26.08.2011 13:18:45 |
|