Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.08.2011, 23:54:48
Avoss85 Avoss85 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
stai nu te grabi sectare SI TI-AM SPUS SA NU DAI DECIT UN VERSET CA SA IL PRICEPI ...iau unu ca sa ti-l explic ..... ia sa vedem IN TOTALITATE versetele
fapte 15
6.Și apostolii și preoții s-au adunat ca să cerceteze despre acest cuvânt.
7.Și făcându-se multă vorbire, s-a sculat Petru și le-a zis: Bărbați frați, voi știți că, din primele zile, Dumnezeu m-a ales între voi, ca prin gura mea neamurile să audă cuvântul Evangheliei și să creadă.
8.Și Dumnezeu, Cel ce cunoaște inimile, le-a mărturisit, dându-le Duhul Sfânt, ca și nouă.

deci sectare CINE A PROPOVADUIT ? si acolo scrie APOSTOLI SI PREOTI .... upsss .... asadar eu zic SA CERCETEZI TU ca minti cu nerusinare ....
care e urmatorul pe care sa il discutam ? alege tu din cele de mai sus ca sa te invat si despre acela DAR DA VERSETUL COMPLET .... esti in stare ?
multa iubire
ps inapoia mea satana
multa iubire
6.Și apostolii și preoții s-au adunat ca să cerceteze despre acest cuvânt. oare ce cercetau hai sa vedem
5. Dar unii din eresul fariseilor, care trecusera la credinta, s-au ridicat zicand ca trebuie sa-i taie imprejur si sa le porunceasca a pazi Legea lui Moise.
6. Si apostolii si preotii s-au adunat ca sa cerceteze despre acest cuvant.
aaa taierea imprejur o cercetau...citeste si contextul daca vrei sa subliniezi un pasaj...nu vreau sa te inping in extrena ca sa mai pacatuiesti...mai ales impotriva Duhului Sfant...Fi pe Pace
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 00:01:43
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
FARA BISERICA ORTODOXA esti mort sufleteste
ADEVARAT si mult mai profund decat pare !
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 00:13:07
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Wink

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Nu va fi cazul, șefu, promit!
Dar daca-mi vei parea interesant asa... ca pacient, iti pot pot pune cateva intrebari in mesaj privat?
Citat:
pacient ? esti medic ? daca nu, eu zic sa nu mai visezi ok ?
multa iubire
ps fa-o in direct ca eu nu ma ascund
multa iubire
Merci mult.

Nu-s chiar medic dar sunt membru fondator al Asociatiei Psihiatrilor Amatori...
Le-am povestit si colegilor despre tine.
Daca tu nu te ascunzi si insisti sa te intreb in direct pe forum, asa am sa fac.

La noi pacientul nostru e stapanul nostru...
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 00:25:37
Avoss85 Avoss85 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
ADEVARAT si mult mai profund decat pare !
pe ce baza esti asa sigura ..asa sti tu ..sau pe baza Biblica?
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 00:29:57
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Merci mult.

Nu-s chiar medic dar sunt membru fondator al Asociatiei Psihiatrilor Amatori...
Le-am povestit si colegilor despre tine.
Daca tu nu te ascunzi si insisti sa te intreb in direct pe forum, asa am sa fac.

La noi pacientul nostru e stapanul nostru...
asadar irelevant ... cit despre psihiatrie ea nu are nici o baza stiintifica ... si adu-i si pe colegii tai ca sa le demonstrez asta ... dar sa fie cunsocatori ok?
cit despre ascuns nu te teme ... nu ma ascund si poti intreba direct pe forum ....
la voi psihiatrii nestiinta e pacientul vostru ....
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 00:32:56
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Avoss85 Vezi mesajul
pe ce baza esti asa sigura ..asa sti tu ..sau pe baza Biblica?
pe baza SFINTEI SCRIPTURI ... ia de aici si mai studiaza amice ca esti habarnist rau , sectare
22.Atunci apostolii și preoții, cu toată Biserica, au hotărât să aleagă bărbați dintre ei și să-i trimită la Antiohia, cu Pavel și cu Barnaba: pe Iuda cel numit Barsaba, și pe Sila, bărbați cu vază între frați.

asadar asadar amice uite acolo NEGRU PE ALB CE SCRIE .... ha ha ha ha ha ha

multa iubire
ps astept sa alegi si alt verset din alea postate de tine ca sa ti-l explic ... urmatorul este ? si tu raspunzi ........
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 01:00:10
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
asadar irelevant ... cit despre psihiatrie ea nu are nici o baza stiintifica ... si adu-i si pe colegii tai ca sa le demonstrez asta ... dar sa fie cunsocatori ok?
cit despre ascuns nu te teme ... nu ma ascund si poti intreba direct pe forum ....
la voi psihiatrii nestiinta e pacientul vostru ....
multa iubire
Pentru ca e tarziu am sa-ti adresez o intrebare mai usoara, sa nu poti pretexta ca ai fost obosit si confuz.
Dar, de maine, pregateste-te sa primesti intrebari mai grele. Asadar:

- Intrebarea nr. 1 - Ce părere aveti despre Asociatia Psihiatrilor Amatori?

P.S. De maine vom trece deci la intrebari complexe, cu un grad ridicat de dificultate. Unele vor fi chiar la nivel de Scoala Ajutatoare.
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 01:07:45
misteria
Guest

Thumbs up

În prealabil postat de Avoss85
the_Listener vad in tine un tupeu care numai la necredinciosi si la atei am vazut....eu sunt cel mai tare ...de pe forum ...daca te crezi tare...imi place sa vad ca Adevarul care tu ziceai ca e o varza si care nu il acepti ca venind din partea LUi Dumnezeu te face sa iti dai arama pe fata...Fariseule

SUBSCRIU...ai perfecta dreptate Avoss85 !
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 01:14:32
misteria
Guest

Implicit

Si ca sa revin la adevaratul subiect al topicului, nu cred ca are sens sa sfatuiesti pe cineva ce si cum sa creada, cata vreme are talantii necesari sa discearna singur ceea ce doreste...Si urmarind acum constat dovezile de "iubire" ale unora , chiar ma intreb daca asta inseamna sa fii crestin ortodox ,si daca vreau sa ma numar eu, printre ei....Insa constientizez ca fiecare padure are scapari deci trec peste si meditez...
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 01:26:30
Templier Knight's Avatar
Templier Knight Templier Knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.11.2010
Locație: Unknown
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de faniela Vezi mesajul
Ati sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie chiar daca biserica il ajuta sa creasca spiritual (sau mai bine zis Dumnezeu prin acea biserica) il apropie de Dumnezeu, are o viata schimbata, mai buna etc?
Eu zic ca e aproape imposibil acest lucru , de ce ? pt ca sunt prea indoctrinati de mici ca ei sunt cei mai mari si cei mai tari , si nu accepta ortodoxia din pacate .

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie ioanna Morala Crestina 76 14.06.2015 08:40:05
Mic predicator penticostal!! Templier Knight Secte si culte 35 20.12.2011 20:26:24
Sfatui-ti-ma, va rog! smal27 Generalitati 46 24.10.2011 21:33:30
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? elom Secte si culte 353 26.08.2011 13:18:45