Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2011, 21:51:12
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Raspunsul tau este GRESIT.
Raspunsul corect este: "nu am nici o parere. Nu am auzit despre aceasta asociatie."
:
gresit .. am auzit de psihiatrie , si voi sunteti amatori ,,, si ca aveti sau nu asociatie IRELEVANT ... asadar INCORECT ....
multa iubire
asadar eu zic sa schimbi pe cel care ma tresteaza ca e incapabil

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Sa trecem acum la intrebari mai complexe. Dupa cum v-am anuntat gradul de complexitate va creste continuu. Pentru dumneavoastra va creste pana aproape de nivelul testelor de la Scolile Ajutatoare.

- Intrebarea nr. 2 - Numele Fiului lui Dumnezeu se scrie cu litera mica de mana sau cu litera mare de tipar?

Fiind o intrebare mai grea va dau si un indiciu:
ca sa trecem la intrebarea 2 TREBUIE SCHIMBAT EXAMINATORUL ... asadar pe ce nivel e examinatoru ca sa stiu cum sa raspunda CA SA INTELEAGA .... CRESA ?, GRADINITA ?, SCOALA PRIMARA? , GIMNAZIU ?, FACULTATE ?, .... SAU repetent ETERN ???????
multa iubire
ps iti dau un indiciu ... FOLOSESTE UN GRUP poate asa mai ai sanse
multa iubire
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie ioanna Morala Crestina 76 14.06.2015 08:40:05
Mic predicator penticostal!! Templier Knight Secte si culte 35 20.12.2011 20:26:24
Sfatui-ti-ma, va rog! smal27 Generalitati 46 24.10.2011 21:33:30
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? elom Secte si culte 353 26.08.2011 13:18:45