![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Va raspund la raspunsuri dar fara sa va mai citez.
1 aveti rabdare deoarece asta va e meseria. Nu sunteti pastor? Si ca o faceti din buna voie sau nu vreti sa corupeti oameni de aici! 2 ereziile sunt in afara bisericii deoarece aceasta este adevarul! Cand un om expune o erezie el paraseste biserica datorita acelei erezii. Cf biblie care spune aproximativ: daca ar fi fost ai nostri ar fi ramas cu noi! Cat despre respectarea sabatului in istorie exceptand biserica etiopiana ortodoxa se gaseste respectat in anumite secole fara legatura intre ele si la dominatiuni sectare! Oricum diferite de biserica adventa! Chiar biserica adventa nu se trage din acestea! 3 raspunsul e banal. Slujba se face la ora 12 nu e nici o confuzie! La noi litera ucide duhul da viata! Nu facem tam tam ca cineva a muncit duminica cu 5 minute de a se intuneca! 4 Au hotarat asa ceva sinoadele? prezinta dovezi! 5 la aceasta postare nu stiu la ce te referi. Biserica adventista m-a mintit ca aceia care ii omora biserica catolica erau niste crestini adevarati. Din pacate erau niste sectanti care atacau biserica catolica si de aceea erau casapiti! 6 textul nu a fost tradus corect dar el dovedeste ca biserica a avut dreptate. Te referi la faptul ca Iosua ar trebui scris Iisus?!? daca Iisus (Dumnezeu) le-ar fi dat o odihna nu ar mai fi vorbit de o alta zi! 7 la 7 e simplu. Litera ucide Duhul da viata! P.s deci dupa parerea Adrianei sau asa cel putin inteleg eu, Moise a fost sfatuit de diavol ca sa faca lucrarea lui Dumnezeu! Iar Adriana e mai presus de biserica in care se afla(asa crede ea ca daca sta pe un scaun in biserica si crede in astfel de lucruri este si ortodoxa). Pe bune Adriana imi fac a mea culpa si te las oricum dar spune :tu te spovedesti te impartasesti? Last edited by bairstow; 05.08.2011 at 19:07:31. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|