Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.08.2011, 15:32:09
stelian26 stelian26 is offline
Member

Data înregistrării: 20.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
N-am vrut să te supăr; am vrut doar să-ți atrag atenția că e greu de citit un mesaj scris cu majuscule. De aceea nici nu l-am citit, decât parțial.
intentionat l-am scris ca sa se poata citi mai cu atentie,pt ca si eu ca si alti daca un mesaj sau orice altceva e usor de citit,trec rapid cu vederea si nu inteleg foarte multe,nu ma supar eu usor,dar am mai citit anumite mesaje si m-am cam ingrozit,aici pe forum se intampla exact cum s-a intamplat si se va mai intampla,adica niste pareri privind religiile care pune in umbra credinta,la ea tre sa ne gandim prima data,si pe urma la religie,pt ca adevarata credinta o primim de la DUMNEZEU,si ca sa faci voia DOMNULUI sincer iti spun ca nu ai sa reusesti intr-o BO,si eu pana acum aveam aceeasi privire ca si unii de pe acest forum privind penticostalii,dar incaodata va sfatuiesc si chiar apelez la bunatatea voastra din inima,orice credicios are bunatate si intelegere,citit prima data BIBLIA CUVANTUL LUI DUMNEZEU sau SFANTA SCRIPTURA cum vreti voi sa-i spuneti,intradevar ca nu exista padure fara uscaturi in orice cult secta sau religie,toate inseamna la fel,se gasesc oameni sa denigreze prin fapte,vb si alte mijloace biserica din care face parte,asa ca dragi frati si surori care il recunoasteti pe DUMNEZEU si IL iubiti pe DOMNUL ISUS MANTUITORUL NOSTRU,lasati la o parte pareriile contradictorii si sa ne dam sfaturi bune si folositoare pt mantuirea noastra,indiferent din ce religie facem parte,asa cum DOMNUL ISUS a unit neamuriile prin vestirea EVANGHELIEI sub aceasi credinta,acea credinta pe care o avem cu totii,VIATA VESNICA alaturi de parinti nostrii sfinti in slujba LUI DUMNEZEU,nu biserica ne mantuieste ci credinta fratilor si surorilor,scrie destul de des in CUVANT,dinou spun,ca sa fi un credicios autentic sa primesti mantuirea sa ai parte de dragostea lui DUMNEZEU,nu poti sa o capeti intr-o BO,nu va suparati frati ortodocsi,nu mai confundati mantuirea si credinta cu traditia,tot ce se face intr-o BO e traditional si ritual,doar rugaciuniile si citirea evangelie e diferita,stiu pt ca am crescut in doctrina ortodocsa si am stat 1an jumate pe langa altar,stiam toate ritualurile care se faceau si nu mi-a folosit la nimik,si mantuirea nu se capata prin donatii lumanari si matani fratilor,prin predarea vietii in mainile DOMNULUI ISUS,DOMNU SA VA BINECUVANTEZE
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie ioanna Morala Crestina 76 14.06.2015 08:40:05
Mic predicator penticostal!! Templier Knight Secte si culte 35 20.12.2011 20:26:24
Sfatui-ti-ma, va rog! smal27 Generalitati 46 24.10.2011 21:33:30
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? elom Secte si culte 353 26.08.2011 13:18:45