![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asta era ideea, ca sunt filozofii care nu asigura mantuirea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Va pot asigura si eu, domnule Catalin; veti gasi extrem de rar un astfel de penticostal.
Dar puteti cauta cu sarguinta. Poate la cinci milioane de penticostali in cautarea mantuirii veti gasi si unul care a gasit-o in BO. Ceilalti gasesc mantuirea in Hristos, Slavit sa fie Domnul. |
|
|||
|
|||
![]()
Filozofiile nu asigura mantuirea.
Nici filozofiile ortodoxe nici cele penticostale. Doar Hristos, prin Jertfa Sa. |
|
|||
|
|||
![]()
Saracul de tine tu nu intelegi ca penticostalii interpreteaza biblia dupa cum ii bate capul si nu duhovniceste? Duhul Sfant are grija de biserica sa nu cum spun penticostalii ca aceasta biserica trebuie recladita din nou de oameni. Caci dasca sarea isi pierde gustul cu ce o sa mai sarati? Vezi ca o iei pe drumul babilonului adica al cultelor protestante si neoprotestante care au idei amestecate despre Dumnezeu! Cum am scris eu despre adventi acum vreo 4-5 ani un articol : Un Dumnezeu(adventist) confuz!
|
|
|||
|
|||
![]()
draga prietene daca aveam mai multa sc poate ca imi dadeam seama cum sa abordez altfel situatia,ma bukur pt tine ca ai mai multa experienta ca mine sa cunosti omu dupa cum scrie,dar ce am vrut eu sa spun nu ai inteles si nici nu vei intelege,filozofiasi credinta sant doi magneti cu aceasi poli,ms ca ai avut timp sa citesti mesaju,si incaodata imi pare rau ca nu ai inteles si pt CATALIN2 la fel,are dreptate intr-un fel,pana ;la urma santem doar niste simpli oameni,care fara de DUMNEZEU,nu putem face nimic(MULTI SANT CHEMATI PUTINI SANT ALESI),imi pare rau ca mi-am irosit timpu cand am scris acel mesaj si pe acesta,eu nu sunt un om cu sc asa ca nu am ce cauta printre invatati,va doresc numai bine,DOMNU SA VA BINECUVANTEZE
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si dovada ca nu e numai ca spunem noi, adica filozofie, e ca si Dumnezeu arata adevarul aecsta prin miile de minuni din ortodoxie (unele pot fi observate de toti oamenii, sunt anuale). In celelalte culte neoprotestante nu sunt minuni, doar penticostalii spun ca vorbesc in limbi cu ajutorul Duhului. Ar insemna ca si cei din alte religii care invoca un spirit sau un zeu si incep ca tremure, sa vorbeasca in limbi necunoscute si sa intre in transa primesc pe Duhul Sfant. De aceea Iisus ne spune sa deosebim duhurile, unele sunt de la Dumnezeu, unele nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() 1. Cazul unu - E o facere de bine sa-l inviti pe un penticostal sa treaca in BO Last edited by penticostalul; 20.08.2011 at 14:35:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Unde a apărut articolul cela? În Babilonischer Beobachter?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 08:40:05 |
Mic predicator penticostal!! | Templier Knight | Secte si culte | 35 | 20.12.2011 20:26:24 |
Sfatui-ti-ma, va rog! | smal27 | Generalitati | 46 | 24.10.2011 21:33:30 |
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? | elom | Secte si culte | 353 | 26.08.2011 13:18:45 |
|