Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Foarte corect până aici. Dar între noi și Iisus?
Deci Iisus, văzând pe mama Sa și pe ucenicul pe care Îl iubea stând alături, a zis mamei Sale: Femeie, iată fiul tău!
Apoi a zis ucenicului: Iată mama ta! Și din ceasul acela ucenicul a luat-o la sine. (Ioan 19: 26, 27)
Mă întreb, de ce oare a luat-o Ioan pe Maica Domnului "la sine". Ceilați pretinși copii nu mai erau în stare să-i poarte de grijă mamei lor?
|
destul de clar spune in scriptura ca proprii lui frati din segele mamei LUI nu lau recunoscut ca mantuitor,si iti spun sincer ca in BIBLIE nu pomeneste ca MAMA LUI fiind mijlocitor intre noi si EL,nu vreau sa te supar,dar eu ma refeream doar la acele versete in care releateaza destul de clar ca MARIA a avut copii cu IOSIF,IAR domnul isus frati de sange,EL este fratele tuturora inca de la intemeierea lumii,EL ESTE DINAINTEA NOASTRA SI A SFINTEI MARIA,EL a stat alaturi DE TATAL la creatie,cum DUMNEZEU ne numeste copii ai LUI ca si pe DOMNUL ISUS,inseamna ca santem frati,dar de mama nu pomeneste nimica,de ce?DOMNUL ISUS trebuia sa vina pe pamant in trup si sange,iar DUMNEZEU a aleso PE MARIA,care era fara prihana si sfanta in umblarea ei,adevarat,dar dupa ce s-a nascut SFANTUL NOSTRU,ea s-a impreunat cu iosif,ce e asa greu de inteles,si daca sustii cu tarie ceea ce tu intelegi,cu tot respectu fata de tine si MARIA,de ce nu s-a coborat ea de la cer gata insarcinata cu DOMNUL ISUS SI DUPA NASTERE SA SE URCE INAPOI,stiu ca suna dur,nu am scris sa-mi bat joc de cineva sfant al LUI DUMNEZEU,si DOMNUL sa ma mustre daca am gresit spunand aceste cuvinte,amin si DUMNEZEU FIE LAUDAT