25.08.2011, 22:44:32
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 22.08.2011
|
|
Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave
Imi era teama ca veti spune asta.Asta daca ne referim la II Ioan.Pai daca Apostolul Ioan se refera acolo la la Maica Domnului atunci singura posibilitate este identificarea ei cu ,,Doamna".Atunci rezulta ca(folosesc Biblia BOR):are copii ai ei,Apostolul ii reaminteste Maicii Domnului porunca Fiului Ei(bizar).Sa spunem ca mergem pe interpretarea metaforica:Doamna este Maica Domnului si fii ei sunt credinciosii care o cinsteau/cinstesc.Atunci cine sunt: ,,fiii surorii tale celei alese"? Protestantii sau catolicii? :)
Ba chiar ii spune sa aiba grija sa nu ,,pierdeți ceea ce ați lucrat".Maica Domnului isi putea pierde mantuirea?Imposibil.Si mai grav, ii reaminteste ca: ,,Oricine se abate și nu rămâne în învățătura lui Hristos nu are pe Dumnezeu; cel ce rămâne în învățătura Lui, acela are și pe Tatăl și pe Fiul."Avea Maica Domnului nevoie sa-i reaminteasca cineva asta?Apostolul cel mai iubit ii tinea Maicii incredintate lui lectii despre invatatura Fiului?
Sunteti sigur ca la Maica Domnului se refera? Eu parca am auzit altceva cu privire la acesta epistola.Cica se strecurau unii numiti gnostici prin preajma.Verset cheie: ,,mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup".Cica comunitatea ioanina avea mari probleme cu ei.Si nu numai cu ei.
|
Eu iti zic ce stiu eu... Fiu al Maicii Domnului a fost si Ioan (Ioan 19:26)...
|