Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.09.2011, 14:15:28
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
E o moda sa dai vina pe Dumnezeu acum.
Daca ati avea frica de Dumnezeu nu ati sta necununata de atat de mult timp.
Se spune la crestini "dai vointa ,iei putere"
Deci sa ne silim cu rugaciunea ,spovedania ,sfintele slujbe si in timp personalitatea noastra se va intari.
Nimeni nu e desavarsit ,fiecare avem ceva de corectat la noi insine.
De ce sa dam vina pe Dumnezeu cand noi venim in viata cu mostenirea parintilor ,buna sau rea ?Si mai pacatuim si noi.
Angajati-va si luati viata in propriile maini ,mai ales ca aveti parinti unde puteti locui .
Nu va lasati manipulata din comoditate.
Daca nu aveti servici aveti timp destul pentru a va apropia de Dumnezeu .Parintele N.Steindhart zice sa nu amanam mantuirea ,sa incepem din acest moment sa facem ceva pt.mantuirea noastra.
Oricat as tine la poruncile lui dumnezeu, nu ma pot cununa doar eu singura. Iar la parintii mei nu pot sa ma intorc pentru ca sunt iresponsabili. Si da, am chef acum sa dau vina pe altcineva, pentru ca daca nu vroia asta, Dumnezeu nu-i lasa sa-mi stea in cale.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Numele copilului casiana Botezul 184 23.11.2013 02:04:06
Ce ii faci aproapelui tie iti faci. Cum sa ai bani gratis spre_rasarit Generalitati 35 11.01.2012 00:32:59
Otrava din sarea de bucatarie pe masa tuturor romanilor! heaven Generalitati 21 14.11.2010 15:16:41
Ofer spre inchiriere o camera aura_d Stiri, actualitati, anunturi 0 11.06.2009 13:47:40