![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu aș bea o bere cu plăcere cu cei ca dumneata, dar ce ne facem că nu-mi place nici berea neagră sau brună și nici cea blondă ci numai berea roșie?.. adică din aia albastră în care ai stors niște pătlăgele și ai pus peste piper și sare și ai mai îndesat o lămâie tăiată în sticla halbei, nu de alta ci ca să-mi amintesc de sufletul meu din inima mea, de aia. Nu te-ai prins... e vorba de gustul ăla frumos, gustul roșu, galben și albastru ce vine de sus. Păi orice ai face și orice cruce de la oameni ai duce te poți mântui cu o singură condiție... să nu o duci ca să lauzi de frica sub teroare poftele și fărădelegile și nedreptățile gLumii îmbrăcat în sfințișor, ci să-ți pierzi sufletul tău pentru dreptate, căci desfrânații și înfurii și phoții nu vor moștenii Împărăția, nici malahienele spurcate și criminale. ''Nu cei smeriți ai voștrii sunt smeriții care au postul acela care îmi place Mie...'' Uite am băgat o parafrază la ceva ce am uitat... dar îmi sună cunoscut nu știu de ce. Cine crede că e smerit nu cunoaște smerenia și nici n-a început încă să se smerească... iar smerenia e ultima etapă... și cum poți să te dai smerit dacă tu încă nu te-ai pocăit și dacă nu ai făcut nimic bun, nicio ascultare completă de Dumnezeu? Oare pot fi considerați uitucii niște oameni nevinovați și smeriți? Deja am uitat că am discutat cu tine... ...nu cumva te-am jignit? Mă iartă dragul meu dar nu după ceas, ci după ceaslov. Am o întrebare: Nu vrei să mâncăm și un pepene apoi dacă tot ieșim la berea scoțiană? Last edited by vsovivi; 21.09.2011 at 14:47:10. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calendarul Bisericesc | orthodoxia.i.thanatos | Despre Biserica Ortodoxa in general | 121 | 27.04.2023 08:42:51 |
Calendarul ortodox | daniil96 | Intrebari utilizatori | 0 | 23.01.2011 22:29:02 |
Istoria trecerii de la calendarul niceo-iulian la calendarul iulian indreptat | ioannistor | Resurse ortodoxe on-line | 8 | 20.11.2010 02:17:10 |
Ciudateniile din calendarul BOR | mihailt | Generalitati | 4 | 22.03.2009 14:16:15 |
Calendarul | AndreiVlad | Generalitati | 2 | 02.02.2009 19:03:05 |
|