22.09.2011, 11:48:13
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de catalin2
S-a creat o confuzie, era de fapt "neica-nimeni". Userul "neica_nimeni" era un alt user, care sustinea geocentismul, de exemplu.
|
La neica-nimeni m-am referit, nu la neica_nimeni_altul. In fine, nu mai conteaza.
Citat:
.Pe de altă parte, chiar nu văd de ce ar trebui ca Biserica să săvârșească tot felul de ritualuri, irosind timp prețios care ar putea fi folosit în scopuri cu adevărat mântuitoare (...)
|
@ savanarola: c u ce-ti afecteaza tie “mantuirea” faptul ca preotul oficiaza botezul, casatoria si inmormantarea unor ortodocsi pe care tu ii consideri superficiali/formali? Spune-mi sincer,tu te-ai simti bine daca ar veni parintele la tine si ti-ar spune: “trebuia sa-l inmormantez pe unul, insa am venit sa discut cu tine”. Nu i-ai spune: “parinte, du-te si fa-i o slujba omului, doar problemele mele suporta amanare?”. Tot nu mi-ai raspuns :ce se intampla cu botezul copiilor, cum poti sa refuzi sa-l oficiezi, doar pentru ca parintii il fac mai mult de dragul obiceiului nu pentru ca ar crede cu adevarat in taina botezului? Botezul il faci pentru copil sau pentru parinti?
Last edited by ioanna; 22.09.2011 at 11:52:28.
|