Mi se pare ca se fac niste controale pt ,,puiut” la medicul de familie, la anumite perioade. Probabil chiar daca medicul de familie ar zice ceva de medicamente sau vaccinuri, cred ca ai dreptul sa le refuzi. Dar la scoala, cand vine pe nepusa-masa invatatoarea sau diriginta/dirigintele si le spune copiilor ca trebuie sa faca o injectiuta mica, copilul nu stie si s-ar putea sa se supuna. Tin minte ca fratele meu lipsea de la aceste injectiute de frica mai mult, iar eu ma duceam cu stoicism...mai bine nu ma duceam... Cred ca ar trebui o informare, de asta am pus aici pe net despre vaccinuri, macar mamele/tatii crestini care vor urma, sa vada si peste nu stiu cati ani, cand valva care a fost in presa despre vaccinul impotriva cancerului de col la fetite s-ar putea sa se uite. Oricum , daca profesorii si invatatorii ar fi informati nu prea ar mai aparea probleme (poate majoritatea stiu, dar nu toti).
Insa ii putem invata pe puiutii nostri sa fuga de vaccinuri mancand pamantul, poate sa zica cine ce-o vrea, daca ei tipa si fug nu le mai face nimeni nimic.
Sanatate si Numai bine!
|