![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Scopurile casatoriei, despre care invata Sfantul Apostol Pavel sunt:ferirea de desfranrea, intrajutorarea reciproca si nasterea de prunci. Ce intelegi tu prin ferirea de desfranare? Cum intelegi atunci cuvintele Parintelui Arsenie"nici abuzul, nici refuzul"? Imi pare rau sa vad ca dintre cele 3 scopuri ale casatoriei tu ai retinut doar unul. Citat:
Citat:
atentie! a nu se intelege prin asta ca familia crestina e indreptatita sa se fereasca de zamislire! e uraciune inaintea lui Dumnezeu ferirea nasterii de prunci! e ca un zid intre relatia om -Dumnezeu, ptr ca asta reprezinta pacatul, un zid despartitor intre om si Dumnezeu. Si ca o concluzie: familiei crestine nu ii este ingaduit sa se fereasca de zamislire, dar ii este ingaduit sa aiba relatii trupesti in fiecare marti si joi, in afara posturile si a sarbatorilor! Ovidiu, tu esti casatorit? Citat:
Starea de cadere a omului a atras dupa sine si dezechilibrul in natura. Daca pana atunci natura si animalele ii erau prietene , acum i se intorc impotriva. Omul trebuie sa invete sa lupte ptr a supravietui. Dar daca se reface legatura omului cu Dumnezu, ca in cazul sfintilor natura si animalele redevin prieteni ai omului(ex.Sf Gherasim) Citat:
Raportarea la Hristos prin propriile noastre legi a dat nastere unei noi religii NEW Age.Fereasca Dumnezeu! Pentru o intelegere buna a celor scrise in scripturi, Domnul ne-a dat un mare : Cartile sfintilor Parinti. Care ofera talcuiri minunate la pasajele Scripturii. Un alt dar mare e un duhovnic bun. El e cel care are menirea de ne invata calea, si de a ne mustra cand deviem. E cel pus pentru a ne face descoperita legea Dumnezeiasca.
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 16.10.2011 at 18:03:31. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Si eu sunt copilul Lui | ixlucian | Intrebari utilizatori | 1 | 31.10.2012 21:36:43 |
5 ORE PE ZI CU FAMILIA | adrian010155 | Generalitati | 2 | 30.07.2008 16:50:22 |
5 ore pe zi cu familia | Ionelaangel | Generalitati | 2 | 02.02.2007 17:59:09 |
Familia | maria55 | Generalitati | 10 | 01.11.2006 17:09:42 |
|