Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2011, 12:13:13
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

da este adevarat.

oricum, nasterea ca nasterea, asta ramane in urma ... ca sunt atatea femei care nasc natural si ori isi abandoneaza copilul, ori nu are grija de el, ori il maltrateaza, ori il omoara, sa fereasca Dumnezeu ... stiu vreo 2 femei care au cate vreo 5 6 copii, nascuti natural, normal, ca e mai saraca, dar nu prea au grija de ei ... una ii tine destul de murdarei, si ii pune la cersit la biserica, iar cealalta cica ii tine pe la cumnati ... prefer sa nu comentez mai mult, ca sa para ca judec ...

curaj ne trebuie in viata tot timpul, si conteaza foarte mult si educatia, cresterea, intelegerea, iubirea daruita ... copiii sunt foarte sensibili, le trebuie foarte multa atentie, trebuie foarte multa rabdare, tact, intelegere ... asta e cel mai greu ... eu vreau sa fac din copiii mei, niste oameni de bine, sa fie buni, ascultatori, iubitori, cu frica de Dumnezeu ... doar sper sa ma ajute Dumnezeu sa pot realiza acest lucru.

am o intrebare pentru lore86 daca se poate, eventual daca poate, sa imi dea mesaj privat. in ce domeniu lucrezi tu si sotul tau si cam ce venit lunar aveti amandoi? si daca va mai ajuta cineva? eu de ex am indemnizatia aia de 800 de lei, si sotul are salar de 950, e sofer, iar bunica mea are pensia de aproximativ 1500. acum ne ajuta ea, dar cand nu va mai fi, nu ne-am putea descurca amandoi, cu 3 copii, doar din veniturile noastre. adica vorba vine nu ne-am descurca, am speranta ca Dumnezeu ne va ajuta sa ne gasim ceva mai bun, astfel incat sa ne putem descurca.

Last edited by Mirela0110; 02.11.2011 at 12:31:29.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Durerea unei mame, lilisor Generalitati 83 28.08.2011 18:21:48
rugaciuni pentru viitoare mame Mirela0110 Generalitati 0 03.03.2011 14:12:16
Jurnalul unei mame invingatoare Nicoleta IGNAT Stiri, actualitati, anunturi 2 25.07.2010 20:54:54